Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

30.000 ευρώ για την στατική και αρχιτεκτονική μελέτη για το Βαπτιστήριο Αγ. Ιωάννη Προδρόμου " 7 βήματα" - Ενημέρωση από τον Γ. Παππά στον Μητροπολίτη Κω

01/10/2020
131 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για την μελέτη που αφορά την ανάδειξη του Βαπτιστηρίου του Αγίου Ιωάννη 7 βήματα στο παλαιό κοιμητήριο στην πόλη της Κω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΒτΚ», ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Παππάς επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ για να του μεταφέρει την ευχάριστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Πολιτισμού διαθέτει 30.000 ευρώ για την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη του Αγίου Ιωάννη.  

Θυμίζουμε ότι ο κ. Παππάς ασχολείται προσωπικά επί 1 χρόνο με την αποκατάσταση του σπάνιου παλαιοχριστιανικού βαπτιστηρίου του Αγίου Ιωάννη. Είχε συνοδέψει ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού πέρυσι στην Κω και είχε ενημερώσει τον γ.γ. για αυτό το σπάνιο και μοναδικό βαπτιστήριο σε ολόκληρη την μεσόγειο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας μας, η Υπουργός Πολιτισμού κα. Μενδώνη θα ενημερωθεί αναλυτικά κατά την διήμερη επίσκεψή της στην Κω και ενδεχομένως δώσει και τα σχετικά χρονοδιαγράμματα για την ανάδειξη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Επιπροσθέτως, θα γίνουν και εκτενές συζητήσεις για την αποκατάσταση των εκκλησιών που έχουν πληγεί από τον σεισμό του 2017 και πρέπει επιτέλους να αποκατασταθούν χωρίς εμπόδια για πολλούς λόγους. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ