Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

42 άδειες πολυθέσιων ταξί στα Δωδεκάνησα υπέγραψε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

23/06/2022
66 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Χ. Ευστρατίου: «Τα 6θέσια έως 9θέσια ταξί θα εμφανιστούν στους ελληνικούς δρόμους για πρώτη φορά από τα Δωδεκάνησα»

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα εισαγωγής για πρώτη φορά στη νομοθεσία και στους δρόμους της χώρας των πολυθέσιων ταξί ξεκινά από το Νότιο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, όπου 42 άδειες 6θέσιων έως και 9θέσιων ταξί υπογράφησαν αρμοδίως από την Περιφερειακή Αρχή.

 «Το Υπουργείο Μεταφορών εμπιστεύθηκε την Περιφέρειά μας για να εισάγει στην Ελλάδα το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα και σήμερα, βάσει αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δικαιώσει αυτή την εμπιστοσύνη.  Ένα πάγιο αίτημα του κλάδου βρήκε ευήκοα ώτα και αποτελεσματική διαχείριση. Τα 6θέσια έως 9θέσια ταξί θα εμφανιστούν στους ελληνικούς δρόμους για πρώτη φορά από τα Δωδεκάνησα», δήλωσε σχετικά ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου.

 Της έκδοσης των αδειών είχε προηγηθεί στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τους εκπροσώπους του κλάδου, προκειμένου για την εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την υλοποίηση του προγράμματος που θα αναβαθμίσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών.

 Αντίστοιχα, όπως είναι αυτονόητο, άδειες πολυθέσιων ταξί εξέδωσε παράλληλα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στις Κυκλάδες.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ