Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

6/12 στον “Ορφέα” συναυλία – αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό

30/11/2023
127 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Κούρου θα μας ταξιδέψει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο κινηματοθέατρο Ορφέα με την Χρυσούλα Στεφανάκη και τον Κοσμά Κοκόλη.

Οι καλλιτέχνες θα αποδώσουν έναν μικρό φόρο τιμής στον άνθρωπο που απλόχερα προσέφερε τόσα στην πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας. 4 χρόνια περίπου μετά το θάνατο του πολυαγαπημένου συνθέτη Γιάννη Σπανού, παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα επιλέγοντας τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Η ερμηνεύτρια τα μοιράζεται μοναδικά με αφηγήσεις από προσωπικές εμπειρίες που έζησε πλάι στον σπουδαίο συνθέτη. Πρωτοσυνεργάστηκαν το 2002 με δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα.Το 2013 περιόδευσαν στην Αμερική με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία με τη φωνή της ερμηνεύτριας Χρυσούλας Στεφανάκη και τον μοναδικό Γιάννη Σπανό στο πιάνο.

Σήμερα τα εμβληματικά του τραγούδια «Οδός Αριστοτέλους», «Άνθρωποι μονάχοι», «Μαρκίζα», «Θα με θυμηθείς», «Φταίμε και οι δυο», «Πες πως μ’αντάμωσες», ξαναζωντανεύουν μέσα από τις συγκινητικές ερμηνείες σε μία παράσταση με μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε και θα τραγουδάμε διαχρονικά.

Διοργανωτές : Δήμος Κω και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Τμήμα Πολιτισμού. Υπό την αιγίδα της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ