Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αδελφοποίηση των Δήμων Κω και Λάρισας – Στη θεσσαλική πρωτεύουσα την Παρασκευή ο Δήμαρχος Κω

30/08/2022
37 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Δημιουργική συνεργασία ξεκινά ο Δήμος Κω με το Δήμο Λάρισας, με την αδελφοποίηση των δύο Δήμων και την ανάπτυξη σχέσεων με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Κω.

Με την αδελφοποίηση τους οι δύο Δήμοι, της Κω γενέτειρας του Ιπποκράτη και της Λάρισας, πόλη η οποία τον φιλοξένησε στα τελευταία χρόνια της ζωής του, στοχεύουν στην συνεργασία για την παγκόσμια προβολή και ανάδειξη των Ιπποκρατικών αρχών και αξιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου Κω, θα παραστεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην επίσημη τελετή αδελφοποίησης των δύο Δήμων, στο Δημαρχείο Λάρισας, όπου θα υπογραφεί το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης, ενώ αντίστοιχη τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στην Κω.

Στον ίδιο χώρο, θα υπογραφεί επίσης το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κω, του Νοσοκομείου Κω και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παράλληλα, το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κω θα χαιρετήσει τις εργασίες του τριήμερου, 1ου Επιστημονικού «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ» Ιατρικού Συνεδρίου, που διοργανώνει το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρωϊ του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, οι Δήμαρχοι, Κω Θεοδόσης Νικηταράς και Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, στο όνομα της αδελφοποίησης των δύο Δήμων, θα φυτεύσουν ελιά στο Μνημείο του Ιπποκράτη.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/08 - 11:35
ελιά θα φυτέψει....
πάλι ελιά θα φυτέψει ο Δήμαρχος στη Λάρισα ? έλεος !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 20:27
Περί αδελφοποίησης
Όση "αδελφοποίηση" κι αν κάνεις δήμαρχε η Λάρισα έχει ήδη ως ΣΥΜΒΟΛΟ της τον Ιπποκράτη, ενώ ο δικός μας δήμος θα μείνει με το I LOVE KOS

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ