(από το facebook της Αντιδημάρχου Τουρισμού Ματίνας Βουκελάτου)
Αφιέρωμα στη Γαστρονομία της Κω στο περιοδικό FRAPORT GREECE
Η Κως, πέρα από τις φυσικές της ομορφιές και την πλούσια ιστορία, αποτελεί έναν εξαιρετικό γαστρονομικό προορισμό. Το νησί είναι γνωστό για την πλούσια και πολυδιάστατη κουζίνα του, που συνδυάζει τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές με μοναδικές γεύσεις.
Στο αφιέρωμα αυτό, φιγουράρει η σπεσιαλιτέ « πασά μακαρούνα, το χοιρινό ή κατσικάκι με πλιγούρι και το γλυκό ντοματάκι».
Η γαστρονομία της Κω είναι ένας θησαυρός που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Με πιάτα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια ιστορία και τα τοπικά προϊόντα του νησιού, κάθε γεύμα είναι μια γευστική περιπέτεια.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0