Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση (η τελευταία) για τα περί ρατσισμού, φόνισσας, προμαζέματα και διάφορα άλλα που μεταποίησαν οι γνωστές υφάντρες

18/01/2024
2542 Εμφανίσεις
44 Σχόλια

ΑΦΟΥ ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ… ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ!

Έχουμε αρχίσει πραγματικά, να αναρωτιόμαστε και εμείς, τι είναι αλήθεια και τι όχι, στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες 10 ημέρες, αφού με πάρα πολύ “ακριβή” και υψηλή ραπτική, οι  γνωστές “υφάντρες”, σκέπασαν γεγονότα και δηλώσεις, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη…

Από ότι βλέπουμε, κυρίως από τα ανώνυμα σχόλια, το έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία, αφού και το συμβάν, στημένο το έβγαλαν, αλλά τα όσα εμείς είπαμε παραποίησαν, όπως τους βολεύει…

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή, μήπως και ξαναδιαβάζοντας τα, σιγουρευτούμε και εμείς οι ίδιοι ότι βρισκόμαστε στην πραγματικότητα.

Μας κατηγόρησαν για ρητορική μίσους, αυτοί που χωρίς να αναφερθούμε καν στο πρόσωπο τους, έκαναν λόγο για σκευωρία και ανανδρία. Εμείς απλά υπερασπιστήκαμε τον εαυτό μας και απαντήσαμε!

Μας είπαν ότι βγάλαμε φόνισσα την μία και προμάζεμα τον άλλο…

 - Στην πρώτη περίπτωση, κάναμε λόγο για τύχη, που δεν συνέβη κανένα κακό, το οποίο επιβεβαιώνεται και από την επιστολή της αστυνομίας, όπου αναφέρει ότι δύο οχήματα βγήκαν εκτός πορείας, με ζημιές στα ελαστικά. Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον δρόμο με το υψηλότερο όριο ταχύτητας στο Νησί, τα όσα αναφέρουμε δεν είναι και τόσο “μακρινά”… Η λέξη λοιπόν αίμα που χρησιμοποιήσαμε, είναι απόλυτα ρεαλιστική και αν σας ενοχλεί, αποδεικνύει ότι δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος.

- Στην δεύτερη περίπτωση τώρα, καθότι είδαμε ότι ο κύριος Ναβροζίδης δεν μπόρεσε να καταλάβει τι σημαίνει και τι συμβολίζει η “μουτζούρα” ΒτΚ στο τέλος του κειμένου, φροντίσαμε να του κάνουμε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του μέσου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την σύγχρονη ιστορία του Νησιού, αφού καλύπτει τα γεγονότα και τις ειδήσεις, για σχεδόν μισό αιώνα. 

Το σχόλιο μας λοιπόν, για τα λίγα χρόνια του κύριου Ναβροζίδη στην Κω, ήθελε να θίξει τις γνώσεις του, για την ιστορία του Τόπου και όχι την καταγωγή του, για την οποία δεν κάναμε καμία απολύτως αναφορά, γιατί πολύ απλά, δεν μας ενδιαφέρει.

Απευθυνόμενοι και πάλι σε αυτόν λοιπόν, τον παροτρύνουμε να ρίξει μία ματιά στην ιστοσελίδα μας και στα περισσότερα από 3.000 φύλλα που έχουμε αναρτημένα, καθότι για να διοικήσεις ένα τόπο, πρέπει πρώτα να ξέρεις αλλά και να σέβεσαι την ιστορία του. Γιατί κύριε Ναβροζίδη το “Βήμα της Κω” δεν είναι κανενός Ιωαννίδη και κανενός Πίτση! Ανήκει στις χιλιάδες υπογραφές που φέρει όλα αυτά τα χρόνια! Από συμπολίτες μας στην Κω ή τα γύρω νησιά, μέχρι αυτούς στην ξενιτιά… Από αμούστακα παιδιά, μέχρι Δημάρχους, Βουλευτές και Υπουργούς. Όλους αυτούς κύριε Ναβροζίδη, που με τον αγώνα τους, τις ανησυχίες και το όραμα τους, μετέτρεψαν την Κω, από ψαροχώρι στον παράδεισο που σήμερα επιχειρείτε!

Η λέξη προμάζεμα λοιπόν, ούτε αναφέρθηκε από εμένα και ούτε πρόκειται να αναφερθεί ποτέ, γιατί πολύ απλά είναι μια λέξη που σιχαίνομαι. Τόσο η καταγωγή του πατέρα μου, την οποία φαντάζεστε πιστεύω, όσο και αυτή της μητέρας μου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, από οικογένεια που εκδιώχθηκε από την Μικρά Ασία, δεν θα μου το επέτρεπαν να την χρησιμοποιώ.

 Και επειδή τους γονείς μας, δεν τους επιλέγουμε, σαν ενημερώνω ότι οι 2 από τους 3 κουμπάρους, που εγώ προσωπικά επέλεξα, ούτε καταγωγή έχουν από την Κω, ούτε γεννήθηκαν εδώ, ο ένας μάλιστα ούτε και μεγάλωσε εδώ.

 Οπότε, καταλαβαίνετε κύριε Ναβροζίδη ότι δεν θα είχα τόσα “προμαζέματα” στην ζωή μου, εάν πίστευα σε αυτή τη λέξη, που και εγώ με την σειρά μου, θέλω από αυτό εδώ το βήμα, να απευθύνω έκκληση προς τους συμπατριώτες μου, να την εξαλείψουμε, μια για πάντα από το λεξιλόγιο μας, γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, πόσο άσχημα τους κάνει να νιώθουν!

Μας προσάψατε επίσης, ότι δεν σας αφήσαμε καλά καλά, να αναλάβετε, επικαλούμενοι ότι παίζουμε πολιτικά παιχνίδια…

Για το χρονικό λοιπόν που έγινε το ρεπορτάζ, σας απαντάμε, συγνώμη που δεν περιμέναμε να κάνετε πρώτα το “ζέσταμα” σας! Κάθε αυτοκίνητο ή μηχανάκι που περνούσε πάνω από την συγκεκριμένη λακούβα, ήταν και ένα πιθανό θύμα της ασφάλτου και τουλάχιστον, η δική μας συνείδηση, δεν μας επέτρεπε να περιμένουμε το χαλαρό 10 ήμερο που χρειαζόσασταν πριν σηκώσετε μανίκια ως είπατε! Έτσι λοιπόν, το ότι έκλεισε άμεσα αυτή η λακούβα (με τον όποιο τρόπο έκλεισε) είναι για εμάς μια νίκη και ένα ανάλαφρο μαξιλάρι στον ύπνο.

Για το δεύτερο σκέλος τώρα, αυτό που έχει να κάνει με τα “πολιτικά παιχνίδια”  δεν ξέρουμε τι να πρωτοαπαντήσουμε… 

Στο προηγούμενο ακριβώς φύλλο της εφημερίδας μας, ως πρώτο θέμα είχαμε συνέντευξη της νέας Επάρχου, με την οποία είχαμε μέχρι τώρα (για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι), φοβερή επικοινωνία και συνεργασία, εδώ και πολλά χρόνια και για εμάς (εάν και δεν παίρνουμε θέση ποτέ, όσον αφορά πολιτικά πρόσωπα) ήταν και συνεχίζει να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την θέση αυτή, πιθανότατα και για πιο υψηλή, τα επόμενα χρόνια.

 Δεν μας τσίμπησε καμία μύγα και ξαφνικά γίναμε πολέμιοι της, ούτε και λειτουργούμε εκδικητικά και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από την στάση μας, προς όλους, τα προηγούμενα χρόνια. Τα γραπτά άλλωστε μένουν! Νιώσαμε λοιπόν προσβεβλημένοι και υπερασπιστήκαμε την αξιοπιστία μας και την ακεραιότητα μας, αναφέροντας όπως επισημαίνουμε και παραπάνω, πολύ ρεαλιστικά τα όσα έγιναν και τα όσα, θα μπορούσαν να γίνουν.

Το ίδιο ισχύει και με εσάς κύριε Ναβροζίδη και εάν κάπου κάνουμε λάθος, να μας το πείτε! Όλα αυτά τα χρόνια, που υπηρετήσατε ως αντιπρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο, μιλήσαμε και συνεργαστήκαμε με μεγάλη επιτυχία δεκάδες φορές και σε πάρα πολύ φιλικό κλίμα. Άρα και εδώ μύγα δεν υπάρχει! Μας αποκαλέσατε άνανδρους και σκευωρούς και δεν ξέρω, εάν περιμένατε να σας πούμε και ευχαριστώ από πάνω...

Όπως λοιπόν προκύπτει, ούτε κανένα μένος υπήρχε προς εσάς, ούτε καμία προκατάληψη (και ούτε υπάρχει, για εμάς είναι απλά μια ξεκαθάριση όλο αυτό και τίποτα παραπάνω). Ποτέ δεν μας επηρέασε ο πολιτικός χώρος, από όπου προέρχεστε, καθότι ποτέ για εμάς δεν ήταν κριτήριο.

 Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με στελέχη και από την Νέα Δημοκρατία, και από το ΠΑΣΟΚ, και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΚΕ. Το ίδιο ισχύει και με τις παρατάξεις στην Περιφέρεια και τον Δήμο. 

Για εμάς, μοναδικό κριτήριο για τις σχέσεις αυτές, είναι οι προθέσεις που έχουν, αλλά και η συμπεριφορά τους, απέναντι στο Κωακό λαό.

Τα πολιτικά παιχνίδια, είναι συνήθως για αυτούς που έχουν να κερδίσουν κάτι, εμείς κοντραριζόμενοι το νεοεκλεγέν 61%, μόνο να χάσουμε είχαμε, εκτός βέβαια από την αξιοπρέπεια μας, για την οποία θα παλεύουμε πάντα, με όποιο κόστος!

Για να κλείσουμε λοιπόν μια και καλή την ιστορία αυτή, γιατί κούρασε και εμάς, κυρίως όμως τους αναγνώστες μας, που στην τελική, να πηγαίνουν στο σπίτι τους με ασφάλεια θέλουν μόνο, εμείς μετά από το συγκεκριμένο άρθρο, θα το αφήσουμε “πίσω” το θέμα.

Δυστυχώς αυτό που διακυβεύεται όλο αυτό το διάστημα δεν είναι άλλο από την ελευθερία της γνώμης και της ενημέρωσης. Σαν και το περιστατικό με τις λακούβες, έχουμε κάνει άλλα 100… 

Δεν φυτρώνουμε στα ρεπορτάζ… πάντα κάποιος μας ενημερώνει, είτε μια πηγή μας, είτε ένας συμπολίτης μας, ότι κάτι συμβαίνει κάπου και εμείς παίρνουμε τα πόδια μας στην πλάτη και πάμε να το καλύψουμε…

Το τι έγινε αυτή την φορά και ξεσηκώθηκε θύελλα, είναι κάτι που θα έπρεπε να ταρακουνήσει – ανησυχήσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νησιού (όσα τουλάχιστον τους ενδιαφέρει η ελεύθερη δημοσιογραφία).

Ένα γεγονός, με αληθινές λακούβες, αληθινά θύματα και αληθινούς αστυνομικούς καταγεγραμμένα στην κάμερα, παρουσιάστηκε από τις γνωστές υφάντρες ως μυθοπλασία και προϊόν μοντάζ.

Άρθρα σε πανελλήνιας εμβέλειας μέσα, που αφορούσαν το θέμα, κατέβηκαν εν μία νυκτί! Άλλα μέσα, ενορχήστρωναν από πάνω το αφήγημα και άλλα έσκαβαν από κάτω με “κίτρινα” ρεπορτάζ. 

Αναρωτιόμαστε με τρόμο, εάν δεν υπήρχαν στοιχεία, κάμερα και πρωταγωνιστές, που θα είχε καταλήξει το θέμα…

Απευθυνόμενος λοιπόν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του νησιού λέω:

Εάν ο φόβος γίνει οδηγός και αποδεχθούμε ότι ο γάιδαρος πετάει, αυτά που χρόνια πρεσβεύουμε και προστατεύουμε, με τον χρόνο θα φθίνουν…

Η αντικειμενική ενημέρωση και η ελεύθερη γνώμη σαν τυποποιημένα προϊόντα, θα πωλούνται σε “ράφια” και οι αναγνώστες - τηλεθεατές - ακροατές μας, όλο και πιο βαθιά θα μπαίνουν στο σκοτάδι…

Σήμερα ήταν «το Βήμα της Κω», αύριο μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε από εσάς!

Και σήμερα «το Βήμα της Κω» λέει ΟΧΙ… ο γάιδαρος δεν πετά!

Καλή και δημιουργική θητεία, ευχόμαστε στους εκλεγέντες κάθε μορφής Αυτοδιοίκησης!

Φαίδων – Γεώργιος Ιωαννίδης
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 44
ΑνώνυμοςΑ
ΑνώνυμοςΑ 19/01 - 17:13
Α
Το μπετον τη ποιοτητας ηταν,ποσο ηταν η κοκκομετρικη καμπυλη των αδρανών για το βαθος της λακκουβας; η ελαχιστη κατηγορια αντοχης; η κατηγορια καθισης; η ελαχιστη ποσοτητα τσιμεντου πριν την προσθηκη νερου; σε ποια υποζωνη ανήκε το μπετον; ψιλά γράμματα για εσας του ειδικούς που στηρίζετε την αυτονόητη ενεργεια των αστυνομικών) Ποια είναι η ουσία;;τα σωστά υλικά η η φιλότιμη πράξη;;;;Δεν χρειάζετε να είσαι γνώστης για να κάνεις το Καλό....ίσως εσείς δεν το γνωρίζετε αυτό... ΥΓ.παντα μαζί με το βήμα της Κω!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 14:48
ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΥΣΤΟΧΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! Πάλι καλά που έχουμε και κάτι καλό στην Κω που μας κάνει υπερήφανους!
Μπάμπη μην μασάς
Μπάμπη μην μασάς 19/01 - 13:35
ΝΔ
Όλοι ξέρουν ότι όπως έφαγες τον γιατρό που είχε κάνει μαγαζί το Επαρχείο μια μέρα θα στείλεις σπίτι τους και τα φαντάσματα του παλιού ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
Ο άλλος
Ο άλλος 19/01 - 13:27
Τι άλλο θα βρείτε;
Τον είπατε προμάεμα, τον είπατε αγράμματο , τον είπατε λαμόγιο και ακάλυπτο και τώρα τον κατηγορείτε ότι γράφει και σχόλια. Που και να το κάνει καλά κάνει. Ντροπή. Κανονικά πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα.
Φαίδων και Σταθη
Φαίδων και Σταθη 19/01 - 13:10
Καταλάβαμε
Όλοι ότι η επίθεση είναι προσωπική. Σταματήστε να χτυπάτε έναν άνθρωπο επί του προσωπικού. Κάνει μπαμ οτι γράφετε εσείς όλα τα σχόλια και ότι έτσι προσπαθείτε να καλύψετε τις βρωμιές σας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 12:14
Ανέκδοτο
Ο τύπος ανακάλυψε μία συμφητητρια του που και καλά γράφει ότι σπούδαζαν μαζί!!?? Μας περνάει για ηλιθιους, ρε σταματά να αυτοπροβαλεσαι ανώνυμα σε κατάλαβε και ο τελευταίος Κώος!! Παρακαλώ γράφει για τζίρο 1 εκ. !! Ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει εκτός από αυτόν, α ρε συμπατριώτες τι ψηφίσατε,με 2 ψευτοδορεες στης ομάδες που τους ανάγκασε στης κατάλληλες ανακοινώσεις ευχαριστώντας τον! Πρόβατο Έλληνα.
Ντροπή σας
Ντροπή σας 19/01 - 11:18
Είστε τουλάχιστον σπεκουλαδώροι
Μα είναι δυνατόν να επιτρέπετε ανώνυμα σχόλια για τα επαγγελματικά του ανθρώπου και σκοτεινά σημεία; έλεος είστε άθλιοι. Σεβαστείτε τουλάχιστον την ψήφο μας. Πως θα σας συγχωρέσει αυτός ο άνθρωπος που μεγαλώνει παιδιά. Έλεος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 09:41
Λαυρος!
Στην λωρίδα τις Γάζας! Γνωρίζω μαι απο πού προέρχονται οι λακκούβες από παντού! Στην ΚΩ γνωρίζωμαι??? Μαντέψτε, μαντέψτε, μαντέψτε!!! Ίσως το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικοί μας!!! Κατά τα αλλά! Τα ξέρουν όλα! Εγώ ο ταπεινός, σκέφτομαι!!! Είναι η αρχιτεμπελιδες!! Η όχι!!!
miranta
miranta 19/01 - 09:04
Ανωνυμια
Όταν δεν σχολιάζεις κάτι πιστεύοντας ότι έχεις το απόλυτο δίκιο απλά λες μια γνώμη,η γνώμη δεν έχει ονοματεπώνυμο ουτε κοιτάς την υπογραφή για να διαβάσεις κάτι.Φαντάζομαι εσείς που ξέρετε και γράμματα,εγώ όχι πολλά,σπουδαίοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι,ανώνυμα έγραφαν ,με ψευδώνυμο.Έτσι δεν είναι;Όποτε αυτό το ρητό περί ανωνυμίας είναι λίγο φασιστικό.Η σκέψη δεν έχει πρόσωπο.Εξαλου δεν είμαστε όλοι ζητουλες να θέλουμε αντάλλαγμα όταν λέμε κάτι η να δείξουμε ποσό πιστοί είμαστε σε κάποιον.Τέλος προσλήφθηκε δημοσιογράφος στο δήμο και ποιος;Φαντάζομαι όλες οι θέσεις οι υπόλοιπες είναι καλυμμένες και μας έμενε μόνο του δημοσιογράφου.
 ραντεβου
ραντεβου 19/01 - 08:42
ΜΝΗΜΗ
μια συμβουλη φιλοι στο βημα τησ κω..... μην ξεχασετε ποτε τι σας εκαναν αυτη την περιοδο κ κυριως να το θυμηθειτε πριν τις επομενες εκλογες , μην ξεχασετε ποτε τα χτυπηματα κατω απο την μεση της κα σβυνου και του κ χατζημαρκου....... δεν σας ζητησανε συγνωμη μη γινεται θυματα τους .... ναθυμαστε και να τουσ αποκαλυψετε για ολα αυτα που θα ακολουθησουν γιατι με τετοιες συμπεριφορες υποψιαζεσυε τι θα ακολουθησει.... και αν καταλαβα καλα δεν σας στηριξανε και ολα τα ΜΜΕ... ΜΗΝ ΞΕΧΑΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ειρηνη
Ειρηνη 19/01 - 01:09
Μπράβο Φαίδων
Ωραίος ο Φαίδων μπράβο Φαίδων !χωρις κανένα συμφέρον απλά κάνετε την δουλειά σας ! Όσοι σε ξέρουν γελάνε με αυτά ! Στημένο λέει γεγονός επειδή αστοί τα στήνουν όλα από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίπλοκα . Γιατί αυτοί που. σκέφτονται έτσι πράττουν κατά αυτόν τον τρόπο ! Μόνο λύπη αισθάνομαι έχουμε χάσει το νόημα η βοήθεια και το κοινό καλό είναι το νόημα ! Κρίμα
Κουμπουρνο
Κουμπουρνο 19/01 - 00:39
Προς Θωμά Χατζημιχάλη και βιολαντα χατζηβελουδου
Αντε σπίτι σας που μιλάτε όλοι οι έξυπνοι..μικροί μεγάλοι στα καφενεία που λέει και ο πατέρας μου!!
Φαίδωνα Ιωαννιδη
Φαίδωνα Ιωαννιδη 18/01 - 23:53
Επιστήμη...
πολλες μερες ασχολούμαστε με την αυτονόητη πράξη των αστυνομικων να κλείσουν με ετοιμο σκυρόδεμα που προφανώς περισεψε απο καποια οικοδομή,σιγουρα θα ειχε γίνει και προσθήκη νερού. Πραγμα που σημαινει οτι χανει την αντοχη του αλλα ταυτοχρονα μεγαλώνει και ο χρόνος που χρειαζεται για να σκληρύνει. Προφανώς και οι αστυνομικοί δεν ειναι ειδικοι,ουυε πολιτικοι,μηχανικοι,ουυε εργοδηγοι σε καποιο εργοταξιο. Αλήθεια ποιος θα τους εξηγησει,αφου δεν το κανατε εσεις ρεπορταζ,ρωτώντας εναν μηχανικό. Το μπετον τη ποιοτητας ηταν,ποσο ηταν η κοκκομετρικη καμπυλη των αδρανών για το βαθος της λακκουβας; η ελαχιστη κατηγορια αντοχης; η κατηγορια καθισης; η ελαχιστη ποσοτητα τσιμεντου πριν την προσθηκη νερου; σε ποια υποζωνη ανήκε το μπετον; ψιλά γράμματα για εσας του ειδικούς που στηρίζετε την αυτονόητη ενεργεια των αστυνομικών. Φαντάζομαι πως σε αναλλογη περίπτωση περιστατικου που χρήζει άμεσης περίθαλψης να μην κατηγορησετε τον πρώτο περαστικό που οχι απλα θα δωσει τις πρωτες βοηθειες,αλλα να δωσει και φάρμακα χωρις να.γνωριζει! Απλα επειδη κανει το αυτονόητο,να βοηθησει. Εκει τι θα πειτε; Τι λετε οταν η κυρια ρεπορτερ δεν ειναι καν δημοσιογραφος,οδηγει χωρις κρανος και επικαλείται το ονομα του διοικητη της τροχαιας; Αν γινει το κακο τι θα πειτε; Τι θα πειτε σε καποιον που θα προσπαθησει να βαλει σε δημοσιο ηλεκτρικο δικτυο μια λαμπα; αυτονοητη ενεργεια και αυτη! Να αναλάβετε και εσεις τις ευθυνες σας και ο καθενας στον επαγγελματικο του χωρο.
ΑΝΩΝΥΜΙΑ
ΑΝΩΝΥΜΙΑ 18/01 - 23:21
ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας! Γράφει το Βημα της Κω.Πισω απο τα ανώνυμα μηνύματα κρύβεται ο οποιοσδήποτε, ο Φαίδων ο Σταθης η Σαντυ και οποιος αλλος θελει. Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!Χυδαιοτητα....ποσα χυδαια μηνύματα αφησατε να περασουν για τη Σβυνου και το Ναβροζίδη. ΔΕΚΑΔΕΣ.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 18/01 - 23:18
Φίμωση;
Ειναι δυνατον η Σαντυ μα μιλαει για φιμωση; αποφασιστε τελικα τη δουλεια κανει η κυρια. Καθαριστρια η δημοσιογραφος; και εννοείται πως δεν εχω κανενα πρόβλημα με κανένα επαγγελμα. Αλλα αν δουλευει και ασφαλίζεται ως καθαριστρια για ποια φιμωση κανει λογο η κυρια Λαδικου; Ελεος δηλαδη. Στην Ελλάδα ο καθενας οτι δηλώσει ειναι. Ας κανουν οι αστυνομικοι τους γιατρους και οι δημοσιογραφοι χωρις τιτλο σπουδων τους αστροναυτες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 23:17
ΛΥΠΆΜΑΙ, ΓΙΑΤΊ
ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΊ ΤΎΠΟΙ ΈΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΎΝ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ.ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Δημήτρη Χατζηβελούδου
Δημήτρη Χατζηβελούδου 18/01 - 23:11
Γιατρέ μας λείπεις
Γιάννη Έπαρχε μας που είσαι; Ήσουν αποτελεσματικός, Ήρεμος, τίμιος , όμορφος, περήφανος, παιδί της βιοπάλης και τώρα ήρθαν οι δύο κακοί νέοι που είναι τεμπέληδες και δεν έχουν φτιάξει το νησί ακόμα. Γιάννη Καμπανή μόνο εσύ λατρεία μας.
Αμερικάνα
Αμερικάνα 18/01 - 23:04
0 likes
Σαντι πες του άντρα σου στο fb να βάλει ενα like κρίμα να είναι ορφανό το post. Αντιλαμβάνεσται την αγάπη της κοινωνίας στο πρόσωπο σας ε; δεν σας ξέρει και δεν σας θέλει άνθρωπος. Η πολιτική σας ζει.
Κρίμα
Κρίμα 18/01 - 23:00
Κρίμα
Παιδιά της νεας περιφέρειας. Είστε μόνο 10 μέρες και αντί να σας νοιάζει το νησί, σας ένοιαξε μόνο ο Γιώργος ο λακούβας. Κρίμα
ΘΩΜΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ 18/01 - 22:56
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΙΔΩΝ
ΦΑΙΔΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΝΤΩΣ ΕΣΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ, ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΙΜΗΤΗΣ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΠΡΟΜΑΖΕΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΑΙΜΑΤΟΣ» ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΘΗ ΠΙΤΣΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΙΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΛΠ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΟΤΙ «Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ». ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΡΗΧΗ, ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ, ΛΑΣΠΩΜΕΝΗ ΛΑΚΟΥΒΑ. ΩΡΑΙΑ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙΣ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΗΘΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Ενας
Ενας 18/01 - 22:46
Εγώ
Εγώ πιστεύω ότι όντως μπορεί να προσπαθήσουν παραπάνω από τους προηγούμενους αλλά δεν φτάνει το νησί βουλιάζει στο νερό με την πρώτη ψιχάλες οπως πάντα και δεν ξέρω της πτεει αλλά είστε όλοι ανεύθυνοι και ανίκανοι ο κόσμος έχει περάσει πολλά και δεν έχει άλλη υπομονή μόνο αυτό έχει αλλάξει τόσα χρόνια τώρα..
Κωστας Γκίκας
Κωστας Γκίκας 18/01 - 22:46
Μπερδεύτηκα
Δηλαδή ο Πόντιος για να γίνει καλος αντιπεριφερειάρχης πρέπει να μάθει την ιστορία μιας φυλλάδας; βρε τι μαθαίνει κανείς χαχαχαχαχα σιγά τα αυγά βτκ
Προμάεμα
Προμάεμα 18/01 - 22:40
Τους δικούς τους προσέχουν
Μπάμπη βλέπεις, στα έλεγα. Τους δικούς τους προσέχουν. Εσύ θα φας λάσπη και επιθέσεις αισχρές. Ευθύμης Χ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 22:37
Κένταυρος
Αχ με κουράσατε σατανάδες σαρδαναπαλοι. Πόσα να αντέξω από τη μια ο κοκαλακης υπογράφει ως δημοτική αρχή από τη άλλη ο Φαίδων του Φαίδων,εξαντλήθηκα. Το νου σας ρεμάλια μην μας πάρουν είδηση τίποτα ράδιο αρβύλα τίποτα LUBEN καήκαμε. Τσοπανακια for life!
miranta
miranta 18/01 - 22:26
Βασικα
Είμαστε μικρός τόπος και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.Οποτε είναι αστείο να πιστεύει καποιος ότι είναι σοφός ,ο πιο δίκαιος η δημοσιογράφος.Το ότι μια φυλλάδα μπόρεσε και είχε τα μέσα ,χρήμα να κυκλοφορίσει εκμεταλλευόμενη και τη φιλοπατρία των Κωων που επειδή γράφονταν συνδρομητές,δεν συμαινει ότι την διάβασαν κιόλας,άρα το ότι έχει παρουσία τόσα χρόνια δεν την κάνει έγκυρη στους αιώνες ούτε αντικειμενική.Ευσι και αλλιώς τα πρόσωπα αλλάζουν,άρα ο κάθε νέος πρέπει να κερδίσει κάτι.Δεν απονέμεται κληρονομικό δικαίωμα.Γενικα για τον τοπικό τύπο όλοι έχουμε την άποψη μας.Προφανως και ήταν ψιλοστημενο,δεν χρειάζεται πολύ μυαλό στις μέρες μας.Ουτε ότι δεν έχει ευθύνη η περιφέρεια για τους δρόμους μας.Το κακό είναι ότι μπλέξατε την αστυνομία.Θα μπορούσατε σαν εφημερίδα να το οργανώσετε,να μπαλώσετε ένα δρόμο.Τελικα δεν δικαιούστε κανείς να είναι Πάπας και να υποτιμάει τι νοημοσύνη κανενός.
ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ ΠΗΣ
ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ ΠΗΣ 18/01 - 22:24
καρδαμαινα
ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ..ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ...
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος 18/01 - 22:20
Έχετε πλάκα στο βτκ
Εδώ ο εκδότης της εφημερίδας σας (με την σουπερ ιστορία) κλείνει στην αιτιατική ο Φαίδων, του Φαίδων και εσείς ψάχνετε σε ποιό ανοικτό Πανεπιστημίο σπουδάζει ο πανωμερίτης; χαχαχαχα είστε αλλού.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 22:13
Πες τα
Αυτά τους αξίζουν,όλοι οι ανεύθυνοι στις θέσεις! Αίσχος και ίχνος αξιοπρέπειας στους"αιρετούς"δεν υπάρχει!
Ανεκδιηγητος
Ανεκδιηγητος 18/01 - 22:12
Ανεκδιηγητος
Φίλε στο σκαι ο ανεκδιηγητος ο Γιώργος ο λακούβας παραλίγο να ζητήσει και συγνώμη. Που να κουνηθεί. Καλά κάνει το Βήμα της Κω και βάζει τα πράγματα στην θέση τους γιατί στο τέλος εμείς οι ιθαγενείς θα πιστέψουμε ότι έχουμε στην Κω όντως το καλύτερο οδικό δίκτυο στην υφήλιο?
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 18/01 - 22:06
Σπουδές
Συγνώμη που παρεμβαίνω μας είδα κάτι άδικο και ένοιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω την αλήθεια. Με τον κ.Ναβροζίδη είμαι συμφοιτητές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστημίο στο τμήμα ΔΕΟ (Διοίκηση Επιχειρήσεων και οργανισμών). Ήθελα να το πω γιατί είδα άλλο σχόλιο. Ευχαριστώ.
Ρατσιστής
Ρατσιστής 18/01 - 21:43
Έλεος
Τα ρατσιστικά σχόλια συνεχίζονται δημοσιογράφοι της διχόνοιας.Δεν έχετε ιδέα ότι ο Ναβροζίδης είναι μαχητής και βεβαίως σπουδάσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο σήμερα. Ρατσισμός και στην μόρφωση του. Άθλιοι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 21:13
οι μαγκιές μόνο εκεί που μπορούν
Έπρεπε να τολμούσαν να κάνουν τα ίδια κόλπα στο Σκαι και το Μεγκα,τα κουτσαβακια της περιφέρειας. Ολόκληρο περιφερειάρχη και τον γελοιοποιησαν,τον είπαν ανεκδιηγητο, γραφικό, απίθανο κλπ κοπλιμέντα. Δε περνάνε εκεί αυτά.
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΑΙΔΩΝ
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΑΙΔΩΝ 18/01 - 21:11
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΑΙΔΩΝ
Μπράβο Φαίδων !!!!!!
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια 18/01 - 21:06
Συγχαρητήρια
Το είπαμε από την αρχή. Είμαστε στο πλευρό του Βήματος της Κω και των αστυνομικών
 Καμπανής
Καμπανής 18/01 - 20:37
Που είναι;
Κάνει ακόμα ζέσταμα; εκεί που ήταν η μαχητικότητα σας; Τυχαία χτυπατε τους δύο νέους;
18/01 - 20:22
Προς βήμα της Κω
Συγχαρητήρια βήμα της Κω, Φαίδωνα και Σταθη! Κάνατε απλώς το καθήκον σας! Ο Ναβροζίδης στοιχειώδη μόρφωση του δημοτικού σχολείου. Δεν έχει κανένα τίτλο σπουδών!!! Ο υπουργός; Τον ξεχρέωσε έναντι 2800. Ως αντιπ!!!
18/01 - 20:21
Μα γιατί
Γιατί αφησατε τον κύριο Καμπάνη να Καεί στο ζέσταμα; Αναλύστε το μας λίγο. Είμαι ένας από τους πολλούς θαυμαστές σας.
Σοβαρευτείτε
Σοβαρευτείτε 18/01 - 20:17
Κυβιστήσεις
Καλές οι κυβιστήσεις αλλά τα παιδιά σας κάποτε θα μάθουν πόσο ανήθικο είναι να επιτρέπετε ανήθικα σχόλια για τα οικονομικά του καθενός και για τις εμπλοκές τους σε σενάρια που φαντάζεστε. Η αλητεία της κουκούλας για εσάς έγινε τρόπος ζωής. Η συγνώμη θέλει μαγκιά. Η ιστορία της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας δεν σας ανήκει για να την προβάλετε πάντα ως επιχείρημα. Έτοιμη την βρήκατε. Οφείλετε να την σέβεστε και όταν είστε εν βρασμό ψυχής. Δεν δικαιολογούνται τέτοια σχόλια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 19:48
Προμαζεμα
Αυτή την λέξη θα την πληρώσετε πολύ ακριβά με την καταστροφή του νησιού σας από τους λαθρομετανάστες που σας φόρτωσαν......επί την ευκαιρία όταν γίνεται πόλεμος που βάζετε τους συντοπίτες μουσουλμάνους κωους?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 19:37
ΝΔ
Αναδίπλωση και συγνώμη! Το οφείλατε στους εαυτούς σας. Άντε τώρα που μπήκαν όλα στη θέση τους ας μιλήσουμε για το χάος της πόλης που είναι σαν τη λωρίδα της γάζας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 19:27
Πάλι καλα
Γυρισες την μπιφτέκα. Η επιθετική ρητορική και η αλαζονεία σου έγιναν απολογία.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 19:19
Πάλι καλά
Τουλάχιστον έχει και ένα συγνώμη μέσα. Για λάθος λόγο αλλά ίσως καταλάβατε την αδικία του να την πέφτεις σε ανθρώπους τόσο γρήγορα και εύκολα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/01 - 19:18
Μπραβο στο ΒΤΚ
Συμφωνουμε σε οτι γραφετε!
ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ 18/01 - 19:01
Α
ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΙΔΩΝΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ