Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Άγιο” είχε οδηγός που έπεσε σε χαράδρα στις «Πόρτες» και δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά…

15/05/2023
2344 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Κυριολεκτικά "Άγιο", είχε χθες το βράδυ, ένας οδηγός, το αυτοκίνητο του οποίου ξέφυγε της πορείας του στην περιοχή «Πόρτες» στην Αντιμάχεια και έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, χωρίς ο ίδιος να πάθει ούτε γρατσουνιά. Μάλιστα όπως δηλώνει και ο ίδιος, δεν πιστεύει ότι τελικά γλίτωσε, καθώς όταν βρέθηκε στην χαράδρα, νόμιζε ότι θα πέθαινε.

Τελικά κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα, ανέβηκε στον δρόμο και κάλεσε ένα συνάδελφό του να έρθει να τον πάρει. Σήμερα το μεσημέρι, πήγε γερανός για να σηκώσει το όχημα από τον γκρεμό.

Πάντως όπως δηλώνει ο οδηγός, σε αυτές τις επικίνδυνες στροφές, έπρεπε να έχουν τοποθετηθεί στηθαία και όχι στις ευθείες που τοποθετήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ελπίζοντας οι υπεύθυνοι σύντομα να το πράξουν και σε αυτή την επικίνδυνη περιοχή, για τα οχήματα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
BATMAN
BATMAN 16/05 - 07:02
Kos
Το συμβάν καταρχήν έγινε απόγευμα και όχι βράδυ. Το παλικάρι προφανώς δεν είναι από το νησί και έγινε ότι έγινε. Τώρα το πως έγινε και τι έγινε δεν ειμαστε πραγματωγνομονεσ για ν πούμε πως έγινε.καλο καλοκαίρι κ προσοχή στους δρόμους. ΥΓ. Προμαζεμα είμαι παρεμπιπτόντως.!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 22:57
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Ωραία δεν έτρεχε.Τοτε πως έφυγε;Για αλκοόλ και διάφορα άλλα υπάρχει πιθανότητα;12 η ώρα βράδυ, παίζει και κούραση με μειωμένα αντανακλαστικά.Δεν μπορεί να έγινε έτσι;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 22:33
Καλά...
Άμα δεν ξέρεις τους δρόμους, να πηγαίνεις αργά και να προσέχεις περισσότερο. Και μπάρες να σας βάλουν, πάλι θα σκοτώνεστε με άλλους τρόπους, οπότε αφήστε την καραμέλα της πολιτείας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.
15/5
15/5 15/05 - 19:57
Αισχος
Μεγάλη ξεφτίλα σε όλο τον επαρχιακό δρόμο του νησιου δεν έχει στήθια κ φωτισμοΑπτην κεφαλο ,καρδαμενα,πιρτες κ μέχρι κάτω την κωΚνθελετε κ ψήφους.....Τι κάνουν αυτοι που βγαίνουν τόσα χρόνια εδω στο νησι ?Κ μετα θέλουμε κ τουρισμόΟι εκλογές πλησιάζουνΚοντος ψαλμός αλληλουλιαΞεφτίλες.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/05 - 19:32
Παρακαμψη
Θα πρέπει επιτέλους να γίνει η παράκαμψη του δρόμου. Η πολιτεία φέρει ευθυνη

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ