Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αλληλεγγύη των Κώων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

27/09/2023
175 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στο Δήμο Παλαμά, για τους πλημμυροπαθείς που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα της Θεσσαλίας, αποστέλλεται η βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκε από ευγενικές προσφορές Κώων πολιτών, σχολείων, επιχειρηματιών, Φορέων του νησιού μας, με πρωτοβουλία του Δήμου Κω. 

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 10 παλέττες με διάφορα είδη (νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, αρτοσκευάσματα, γάλα, πάνες, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, όπως και ρουχισμός) από την πόλη της Κω και τις Κοινότητες Αντιμάχειας, Ασφενδιού, Καρδάμαινας, Κεφάλου και Πυλίου.

Την μεταφορά τους ανέλαβε δωρεάν η μεταφορική εταιρεία «Βελισσαρίου Εμμανουήλ ΙΚΕ». 

Την ευθύνη συγκέντρωσης των ειδών και τον συντονισμό της προσπάθειας είχε η εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου Κω για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κα Κανταρζή Σταματία.

Ο Δήμος Κω ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συγκέντρωσης βοήθειας, όπως και σε όλες τις περιπτώσεις ανθρωπιστικών καταστροφών, αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμη τα αισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης του Κωακού λαού. 


Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/09 - 21:15
Λάθη πολλά
Επεινασαμεν τρώμε πω το σισιτιο πλεον να είναι καλά η εκκλησία ! άλλου ανήκει αυτη φτάνει! Και στόμα άμα πεις κάτι στάζει φαρμακι με ψέμα!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ