Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αμαλία Βασιλείου: Μετά από 40 χρόνια πέφτει η αυλαία στα "Άνθη Βασιλείου"

22/01/2024
4311 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τέλος εποχής για την ιστορική επιχείρηση Άνθη Βασιλείου της Κω με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην οδό Ιπποκράτους. Ένα κατάστημα σύμβολο που έχει ομορφύνει και συνοδέψει όμορφες , χαρούμενες στιγμές και όχι μόνο. Ένα σημείο αναφοράς συνάντησης, ραντεβού, γέλιου και όμορφων στιγμών.

 Το ανθοπωλείο Βασιλείου που ξεκίνησε ο αείμνηστος Νίκος Βασιλείου και συνέχισαν οι αδερφές Αμαλία και Μαίρη, σε λίγες ημέρες θα είναι απλά μια ανάμνηση στο κέντρο της πόλης. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και η Αμαλία Βασιλείου το επόμενο διάστημα συνταξιοδοτείται με την επιχείρηση να κλείνει οριστικά.

Βρεθήκαμε στο ιστορικό κατάστημα της πόλης. Μιλήσαμε για τις ωραίες στιγμές και εποχές που η αποστολή λουλουδιών ήταν η χαρά των γιορτών.  Η γλυκιά Αμαλία μοιράστηκε μαζί μας στιγμές και ιστορίες από την μεγάλη πορεία του ανθοπωλείου. Για τις ατέλειωτες γιορτινές ημέρες που πέρασε στα Άνθη Βασιλείου, για τις διακοπές που δεν έκανε ποτέ με τον γιο της Παναγιώτη, για τις δύσκολες αλλά και όμορφες ημέρες που έζησε το μαγαζί στην γωνία της Ιπποκράτους.

Με νοσταλγία και με γλυκόπικρα συναισθήματα η Αμαλία Βασιλείου μοιράστηκε μαζί μας κάποια περιστατικά που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό της και που θα θυμάται πάντα και θα φέρνει στο νου της. Καλεί όλους τους φίλους του ανθοπωλείου να περάσουν αυτές τις ημέρες να μιλήσουν για όσα έχουν ζήσει μαζί. Βέβαια τώρα θα γραφτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ίδια όπου θα απολαμβάνει τον γιο της Παναγιώτη, την αγαπημένη της αδερφή Μαίρη, τις φίλες της , εκδρομές και βόλτες.

Το κατάστημα άνθη φυτά Βασιλείου θα παραμείνει ανοικτό για μερικές ημέρες ακόμη, gια να δούμε, να μυρίσουμε και να κρατήσουμε τις εικόνες των δεκαετιών ζωντανές. 

Σας ευχαριστούμε κορίτσια για όλα! 

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/01 - 10:11
Είστε η καλυτερες
Αγαπημένη

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ