Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αν. Κεφαλιανός (Πρόεδρος Κοινότητας Πυλίου): Συγνώμη για την ταλαιπωρία των δημοτών

06/07/2022
196 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συνδημότες μου για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αυτές τις μέρες με την μη έγκαιρη αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, προϊόντων κλάδευσης, οικιακών απορριμμάτων και απορριμμάτων ανακύκλωσης.

Αυτό δυστυχώς οφείλεται στην ακινητοποίηση του υπηρεσιακού στόλου του δήμου μας από την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, λόγω μη έγκαιρης ανανέωσης της ασφάλειας των οχημάτων. Μας ενημέρωσαν σήμερα ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ελπίζουμε από αύριο Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022 να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να μην παρουσιαστεί παρόμοια ταλαιπωρία λόγω έλλειψης καυσίμων αυτή τη φορά.

            Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω έλλειψης προσωπικού (η κοινότητά μας έχει μόλις τρία άτομα στην υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας) δεν μπορούμε να προβούμε στους απαραίτητους καθαρισμούς όλων των οδών, των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητάς μας, ούτε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που προκύπτουν. Η ευθύνη δεν είναι δική μας.

            


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου – ΚωΚεφαλιανός Εμμ. Αναστάσιος

            

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 20:39
Πρόεδρε θα έπρεπε να προβληματίζει το Δήμαρχο...
Πρόεδρε θα έπρεπε να προβληματίζει το Δήμαρχο, η ακύρωση του διαγωνισμού από την Εθνική Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. Το πρόβλημα δεν είναι η αντιπολίτευση και ειδικά ο Κυρίτσης !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 15:31
πυλιωτης
ανασταση σαν προεδρος επρεπε να ξερεις το θεμα. δευτερο μην αφηνεις τα καρακολια του πρωην να σε χρησιμοποιουν. τριτον μη ξεχνας ορι ο πρωην του14%, σε διαγραψε οταν πηγες να μιλησεις.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 11:34
Ωραία πράγματα
Για να μάθετε τα χάλια τους στον Δήμο μετά από τα 6-7 ημέρα τον εργατών καθαριότητας κάποιος (κύριος) αντιδήμαρχος πρότεινε να δουλέψουν οι εργάτες 3 βάρδιες στην σειρά χωρίς να κοιμούνται και θα τους δώσει ένα 50 άδικο..Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 11:31
Μπραβο
Μπράβο τουλάχιστον εσείς έχεις μπαλάκια να πεις την αλήθεια γιατί στο τέλος τα ρίχνουν στους εργαζόμενους τους βρίζουν και ούτε ένα συγνώμη δεν ζήτησαν από τους υπαλλήλους τις καθαριότητας για το χάλι τους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 00:24
Μηδενικός προγραμματισμός !!!
o Πρόεδρος του Πυλίου τουλάχιστον ανάφερε την αλήθεια, η υπηρεσία καθαριότητας και ο Δήμαρχος καμία αναφορά στο πρόβλημα που δημιούργησαν ! Μηδενικός προγραμματισμός !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ