Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναγνώστης: Δυσωδία από τα λύματα, στον Αγ. Ανδρέα (κοντά στο hot spot Πυλίου)

26/03/2024
342 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για άλλη μια τραγική κατάσταση στην περιοχή πριν τον Αγ.Γεωργιο στο Πυλί στον δρόμο προς το hot spot, ακριβώς στο εκκλησάκι της Αγ. Μαρίνας και του Αγ. Ανδρέα στο γεφύρι επικρατεί μια βρώμα δυσωδία με τα λύματα του hot spot που καταλήγουν μέσα στον ποταμό. Είναι απαράδεκτο τόσο καιρό χρόνια να μην κάνουν τίποτα. Είναι επικίνδυνο για την υγεία μας και κανείς δεν κάνει τίποτα. 

Σας παρακαλώ να μείνει ανώνυμη η αναφορά μου για ευνόητους λόγους, γιατί εάν αναφέρουμε ένα πρόβλημα του νησιού μας κατευθείαν γινόμαστε εχθροί με την κάθε παράταξη.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Πυλιώτης
Πυλιώτης 30/03 - 19:45
Να πάει σπίτι του
Ακατάλληλος ο διοικητής του χοτσποτ.Το συμφέρον του κοιτάει μόνο.Αν δεν μπορεί να παραιτηθεί.Θα φάει πολλές μηνύσεις.
Πυλιωτης
Πυλιωτης 27/03 - 07:30
Γνώστης
Να γίνει καταγγελία κατά του διοικητή του χοτ σποτ γιατί ενώ του έχουμε κάνει επαναλημενα καταγγελίες αυτός σφύριζε αδιάφορα.Αν δεν μπορεί να πάει σπίτι του αρτεκα !!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 20:31
Αχα
Αυτό σας αξίζει νεόπλουτοι άπληστοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 17:22
Πυλι
Στη παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο έχουν κάνει πάλι τσαντιρια σκουπίδια χαμός γίνεται και έχουν κάψει τα ξύλα από της τσουλήθρες και τη περίφραξη που είναι ξύλινοι κάθε βράδυ βάζουν φωτιά για να ζεσταίνονται
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 17:14
Παλιοϋπευθυνοι - Ανεύθυνοι
Μας φορτώσατε όλους αυτούς, Καταστρεψατε τις ζωές και τις περιουσίες μας!!! Κάντε τις υποδομές τουλάχιστον να μας κάνετε να νιώσουμε την ελάχιστη ασφάλεια!!! Και για την υγεία μας και για την ηρεμία μας!!! Ντροπή σε όλους σας!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 15:50
Ανωνυμος
Εχουν ενημερωθεί οι υπευθυνοι οτι στην πορεια που πηγαινουν τα λύματα υπαρχουν γεωτρησεις ποσιμου νερού του Δήμου.Αλλα κανένας δεν κανει κατι.....
Αντώνης Κ.
Αντώνης Κ. 26/03 - 14:45
Τριτοκοσμικό
Θα αρρωστήσει όλο το νησί με τόσες ακαθαρσίες.Δεν μιλάει κανένας γιατί είναι πολλά τα λεφτά που αφήνουν. Σε λίγο και τζαμί στο Πυλί.Συμπεριφέρονται σαν ντόπιοι.Είμαστε πλέον μειονότητα.θα τους παρακαλάμε να πάρουν τα σπίτια μας για να μεταναστεύσουμε εμείς.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ