Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναγνώστρια: Έργα σε Καρδάμαινα και Τιγκάκι, αλλά για το Μαρμάρι όπως πάντα «αδιαφορία»

18/05/2023
553 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Ζηλεύω, με την καλή έννοια, τα έργα που γίνονται σε Καρδάμαινα και Τιγκάκι. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν ως προς την μορφή των έργων, όμως η αλήθεια είναι ότι κάτι γίνεται εκεί. Τι να πούμε και εμείς στο Μαρμάρι, που είναι ξεχασμένο.

Έχουμε 2 Αντιδημάρχους από το χωριό, όμως δεν βλέπω να πολυασχολούνται, αφού είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Κω. Όχι μόνο δεν έχει μπει ούτε ένα φως καινούριο, αλλά ούτε μία λάμπα δεν καμένη δεν έχει αλλαχθεί. Χόρτα στα πεζοδρόμια, το θεατράκι αφημένο στη μοίρα του. Δεν μιλάμε για έργα, αλλά ούτε τα αυτονόητα δεν κάνουν στο Μαρμάρι. Μπράβο λοιπόν σε όλους, που έχουν την εξουσία για την αδιαφορία τους για το Μαρμάρι.

Και δεν μιλάμε μόνο για την σημερινή Δημ. Αρχή, αλλά και η προηγούμενη στα ίδια χαμηλά επίπεδα κινήθηκε. Το Μαρμάρι είναι ξεχασμένο εδώ και χρόνια…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
ΑνώνυμοΑπογοητευμενος
ΑνώνυμοΑπογοητευμενος 20/05 - 12:48
Ντροπη
Ας πάρει κάποιος το δρομο από τον κεντρικό βράδυ κυρίως για να πάει στη φάρμα της Ερικας και να καταλήξει ευθεία στην παραλία του Πυθου. ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Φωτισμός μηδέν δεν βλέπεις στα δέκα μέτρα. Τεράστιες λακουβες στο δρόμο με αποτέλεσμα να σπάνε συνεχώς λάστιχα. Τα χόρτα στο θεό και τα σκουπίδια περισυλλέγονται κάθε δέκα μέρες πλέον στην αποσυνθεση
Αντιμαχεια ώνυμος
Αντιμαχεια ώνυμος 19/05 - 10:39
Χωρια
Ελάτε Αντιμαχεια να δείτε έργα. Ντροπή
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 23:11
Σχόλια τουριστών
Μας κοροϊδεύουν και οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες: <ακομα εκεί είναι αυτή η λακουβα και η καμμένη λάμπα, όπως και πέρυσι και πρόπερσι >. Δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι??
Ανώνυμος.18.5.2023
Ανώνυμος.18.5.2023 18/05 - 19:58
Κεφαλος
Τη πούνε και για την κεφαλος που είναι ξεχασμένη από το χάρτη της εκλογές θα την θυμηθούμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 19:35
Μαρμάρι
Πραγματικά,εγώ δουλεύω στο Μαρμάρι. Σκουπίδια παντού, κάδους μηδέν... Φωτισμοί ελάχιστα Τι θα γίνει;;;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ