Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση συμπαράστασης του Αγροτικού Συλλόγου Κω στους εργαζομένους και στους αγρότες προμηθευτές του ξεν. “Labranda” στην Κω

26/06/2024
227 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο αγροτικός κόσμος της Κω, με αυτή του την ανακοίνωση, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ειλικρινή συμπαράσταση του, στους εργαζομένους και σε κάθε λογής βλαπτόμενους από το κλείσιμο της ξενοδοχειακής μονάδας ‘’LaBranda”. 

Από αυτή την εξέλιξη ζημιώνεται η τοπική οικονομία, οι εργαζόμενοι, οι προμηθευτές και κάθε άλλος κλάδος που είχε συναλλαγές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με την εν λόγο εταιρία και βρέθηκε προ τετελεσμένου! 

Οι επιπτώσεις θα φανούν εν καιρό και θα έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία της Κω όταν τα φώτα θα πέσουν!!

Ανάμεσα σε όλους τους ζημιωμένους, εμείς σαν αγροτικός κόσμος, πρέπει να σταθούμε στους συναδέλφους αγρότες που προμήθευαν την επιχείρηση με αγροτικά προϊόντα και που αυτή τη στιγμή, οι οικονομικές τους συναλλαγές βρίσκονται στον αέρα. 

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τους εργαζομένους, δεν είναι όμως μόνον αυτοί, είναι και τόσοι άλλοι που δεν έχουν τον τρόπο να ακουστούν!!

Είναι επίσης οι εργαζόμενοι στο τουριστικό πρακτορείο και άλλοι ίσως που δεν τους ξέρουμε!!

Εμείς στηρίζουμε όλους όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρέθηκαν στο δρόμο και συμπαραστεκόμαστε έτσι ώστε οι κραυγές αγωνίας τους, να γίνουν λόγος δικαίου!!!Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού συλλόγου!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ