Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Άξιζαν έπαινο για την πράξη τους και όχι επίπληξη" λέει η Ένωση Αστυνομικών για το περιστατικό με την λακούβα - Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης

15/01/2024
3211 Εμφανίσεις
37 Σχόλια

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, έλαβε γνώση της ανάρτησης του Κ. Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για το περιστατικό στην Επαρχιακή οδό Κω - Κεφάλου, κατά το οποίο αστυνομικοί της Ενώσεώς μας επιχειρούν να κλείσουν μια λακκούβα η οποία ήταν επικίνδυνη για τα οχήματα και τους χρήστες της οδού. Ιδίως για τα δίκυκλα. 

Το περιστατικό ερμηνεύθηκε από τον κ. Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου  ως πράξη αυτοδικίας, δηλαδή μια ποινικά κολάσιμη για τους αστυνομικούς συμπεριφορά, που καμιά σχέση δεν έχει με την περίπτωση. Πρόθεσή τους ήταν να αποσοβήσουν την επέλευση νέου σοβαρότερου ατυχήματος, από τα πολλά που είχαν προηγηθεί στο σημείο, εξαιτίας αυτής της λακκούβας. 

Τα όσα περί αυτοδικίας αναφέρονται στην ανάρτηση του, αποτελούν μια λαθεμένη εκτίμηση της κατάστασης, αφού όχι μόνο δεν πρόκειται για αυτοδικία αλλά για μια περίπτωση καταστάσεως ανάγκης στην οποία οι αστυνομικοί, όφειλαν να ενεργήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο. Ο οδηγός διερχόμενης μπετονιέρας, βλέποντας τους αστυνομικούς να έχουν επιληφθεί περιστατικού εκτροπής οχημάτων εξαιτίας της λακκούβας, πρότεινε και αυτοί αποδέχθηκαν, να τοποθετήσουν λίγο μπετόν και να κλείσουν πρόσκαιρα αυτήν. 

Ήταν η πλέον ενδεδειγμένη για την περίσταση ενέργεια, για την οποία όχι μόνο δεν έπρεπε να δεχθούν τις επιπλήξεις του, αλλά άξιζαν μάλλον τον έπαινο για την πράξη τους.

 Ίσως δεν γνώριζε ότι στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, δύο τουλάχιστον οχήματα που έπεσαν σε αυτήν, είχαν φθορές στα ελαστικά τους που τα ανάγκασε να εκτραπούν από την πορεία τους και να ακινητοποιηθούν στην άκρη της οδού, καλώντας την αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος.

 Αν στην συγκεκριμένη λακκούβα έπεφτε ένας μοτοσικλετιστής, τότε τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ σοβαρότερα. Αυτό προσπάθησαν να προλάβουν και όχι να διανθίσουν τις πλημμέλειες της οδού, ή να αυτοπροβάλουν τους εαυτούς τους ως ήρωες, όπως άδικα τους κατηγορεί. Βρέθηκαν σε μια κατάσταση ανάγκης, όπου έπρεπε να δράσουν ως έχουν υποχρέωση από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, τιμώντας την στολή και τον όρκο τους. 

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι άδικη για αυτούς, αφού πρόκειται για έμπειρους αστυνομικούς που η διαδρομή τους δεν επιτρέπει να δοθεί στο συμβάν άλλη ανάγνωση από αυτήν που παραπάνω αναφέρεται. Χωρίς καμιά διάθεση αντιδικίας θεωρούμε ότι έχει παρεξηγηθεί από τον Κ. Περιφερειάρχη η συμπεριφορά των συναδέλφων μας, οι οποίοι ουδόλως επιδίωκαν κάτι περισσότερο από το να υπερασπιστούν την ασφάλεια των χρηστών της οδού.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

( ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)


ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται με σεβασμό απέναντι στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία στηρίζει με όλους του δυνατούς τρόπους, από την αγορά περιπολικών οχημάτων και ατομικού εξοπλισμού, μέχρι την φιλοξενία αστυνομικών δομών σε δικά της κτήρια και τη συντήρηση κτηρίων της με ίδιους πόρους.

Το ατυχές περιστατικό, το οποίο έτυχε εκούσιας ή ακούσιας εκμετάλλευσης, στέλνει ένα λάθος μήνυμα, το οποίο προσβάλλει, ακυρώνει και ευτελίζει τη δουλειά, όχι μόνο των πολιτικών, όπως ενδεχομένως κάποιοι τρίτοι θα ήθελαν, αλλά κυρίως δημοσίων λειτουργών του στελεχιακού δυναμικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο, στο ακέραιο εκτέλεσε το καθήκον του.

Με την επισήμανση ότι, ούτε στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο ζήτημα της εκτέλεσης της όποιας πρωτοβουλίας των συναδέλφων τους, χωρίς το παραμικρό προβλεπόμενο μέτρο σήμανσης οδικής ασφάλειας, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, κλείνουμε τον κύκλο του δημοσίου διαλόγου περί μιας «πρωτοβουλίας» την οποία συνέθεσαν δεκάδες πρωτοφανείς συμπτώσεις.

Όλα τα παραπάνω ήταν απολύτως σαφή στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για όποιον ήθελε να τα διαβάσει και να τα δει στη σωστή τους διάσταση.

Το Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 37
Τρακόσσας Βαγγέλης
Τρακόσσας Βαγγέλης 18/01 - 19:54
Μπράβο στους αστυνομικους
Με αίσθηση του ιερού καθήκοντος οι αστυνομικοί τίμησαν την στολή τους και έπραξαν τα δέοντα. Εάν ένα δίκυκλο πέσει σε μια τέτοια λακούβα μπορεί να επέλθει θανάσιμος τραυματισμός και να συμβεί το μοιραίο. Σας ευχαριστούμε για την άμεση δράση!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/01 - 14:19
Κως
Φυσικά και δεν είναι δουλειά των αστυνομικών αλλά πολύ καλά έπραξαν και πήραν αυτή την πρωτοβουλία αφού κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Αυτη την πράξη δεν θα την ονόμαζα αυτοδίκαια αλλά οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει σε μεγαλοστομες και πομπώδες λέξεις.Ενα ερώτημα θα θέσω ποιος θα κληθεί να μαζέψει κάποιο παιδί που έπεσε λόγω των λακουβων που είναι στολισμένοι οι δρόμοι μας φυσικά η αστυνομικοί.Λοιπον πολλά μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους και αν το παράσημο τους για αυτήν την καλή πράξη είναι η εδε τότε πολλά συλλυπητήρια για την κοινωνία μας και για τις υπηρεσίες που μας παρέχουν οι τοπικοί και ανώτεροι αρχοντες
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/01 - 12:12
Περι επωνυμίας
Αν φαντάζεσαι ότι έχουμε πρεμούρα να γράφουμε ενα σωρό σχόλια τοτε να ενημερώσω ότι έχουμε ζωή έτσι? εννοια σου και τα σχόλια κ απο Σρόιτερ, Παπαδάκη κλπ είναι υπέρ των αστυνομικών. Ρεζίλι έχει γίνει. δεν θέλει κ πολύ να καταλάβει κάποιος ότι ο Χατζημαρκος είναι μόνος του σε όλο αυτο, μέχρι κ οι συνάδελφοι του είπαν να μην δώσει συνέχεια. Για ότι συμβαίνει καλά τα παθαίνει, μόνος του το ξεκίνησε όλο αυτο με την χυδαία αναρτηση που έκανε (κ συνεχίζει!). Αφου δίνει την επιλογή να γράφουμε ανώνυμα γιατι να μην το κάνουμε εσυ τωρα αν θέλεις δώσε κ το Ε9 σου
GATA
GATA 16/01 - 09:42
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
Η ΕΠΑΡΧΟΠΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΝΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 23:37
Τετελεσται
Αυτη η ιστορια με τις λακκουβες ειναι το πολιτικο τελος του χατζημαρκου. Να το θυμηθειτε.
Δρόσος Δημοσθένης
Δρόσος Δημοσθένης 15/01 - 23:25
Περί ανωνυμίας.
Όλοι εσείς πού γράφεται (έχετε δέν έχετε δίκιο, καλόβουλα ή κακόβουλα, παντογνώστες από ότι διαβάζω, βρισιές κ μίσος... Νά μήν συνεχίσω...) Όνομα έχετε; Ντρέπεστε γιά τό όνομα σας; Εάν έχετε....... Γράψτε επώνυμα... Ποίος μέ βεβαιώνει πώς όλοι εσείς δέν είστε ένας - δύο; Ποίον φοβόσαστε κ κρυβόσαστε πίσω από τήν ανωνυμία;
Κάτοικος Κω
Κάτοικος Κω 15/01 - 23:01
Δυσωδία εκπέμπετε εκεί στην Νομαρχίαα Πειραιά
Σαν μηχανόβιος οφείλω να ομολογήσω πως οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι σε εγκληματικό βαθμό. Από τις λακούβες ιδίως στην κεντρική αρτηρία ατού νησιού.... Από τα φανάρια που λειτουργούν στην χάση και την φέξη? Από τους δρόμους έτοιμους να καταρρεύσουν και να βρεθεί κανένα όχημα στον γκρεμό(σύμπετρο)? Από τα πρόχειρα μπαλώματα (όχι των αστυνομικών βεβαίως) στα έργα που γίνονται κακήν κακώς? ( Βλέπε πεζοδρόμηση σταυροδρομίου δημοτικού σχολείου) όπου έχει γεμίσει κρατήρες και μια μικρή βροχή γίνεται ποτάμι). Και έχετε το ανυπέρβλητο θράσος να τα βάζετε με αστυνομικούς -πολίτες και δημότες στο κάτω κάτω, οι οποίοι οι οποίοι πάνε να διορθώσουν με τα οποία προσφορά μέσα τα κακώς κείμενα τα δικά σας? Ξυπνήστε λίγο και συνέλθετε. Κατεβείτε από το καλάμι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 22:31
Σκασιλα και φαγούρα που είχε
Και ακόμα δεν είδατε τίποταΨηιστε 70 τοις εκατό κα το άσπρο μαύρο θα το κάνει...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 21:02
Politis
Axristos dimarxos paretisi extes ke olas
Πολύ καλά έκαναν !
Πολύ καλά έκαναν ! 15/01 - 20:51
Μπράβο στην ένωση
Ζούμε σε ένα νησί με 100αδες τρύπες στο οδόστρωμα, τουλάχιστον ελπίζω μετά από αυτό να ασχοληθεί κάποιος πραγματικά με το οδικό δίκτυο, δεν εξαιρώ και τον Δήμο από όλο αυτό. Εχω πληρώσει ήδη μια φορά αμορτισέρ. Αλήθεια εάν δεν έκλειναν την τρύπα οι Αστυνομικοί ποτε θα την έκλειναν από την περιφέρεια ;;;
Νοσοκομειο
Νοσοκομειο 15/01 - 20:40
Γιατρος ή αστυνομικος;
Μπορεί η ενωση να στειλει στο νοσοκομειο Κω 2 αστυνομικους να αντικαταστησουν τους παθολόγους αλλα και ακομη εναν αστυνομικό να αντικαταστήσει τον καρδιολογο; Μπετατζηδες θα χρειαστουμε εννοειται.
Μπάτσος
Μπάτσος 15/01 - 20:31
ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
Χατζημάρκο εσυ και οι όμοιοι σου δεν θα βρησκεται πέτρα να κρυφτειτε μόλις γίνει η εξέγερση !!!! Δεν έχετε καταλάβει οτι ο απλος πολίτης εινσι μαζι ενα και το αυτο με τους Αστυνομικούς και στρατιώτες ! Η οργη ο θυμός η αγανάκτηση των Ελλήνων ειναι ενα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγη ! Μόλις γίνει η έκρηξη την βάψατε γιατί κανεις δεν πρόκειτε να σταματηση την οργη του κόσμου ! Καλα η ΕΠΑΡΧΟΣ ειναι για κλάματα !!!Ηλίθιοι Κωοι βολεμενα κοματοσκυλα παρτακιδες που την ψηφίσατε ! Θα φάτε καλα ! Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς ολοι οι Κωοι μαζι τους ! Εξαιρούνται τα κοματοσκυλα !
Πολιτικος Μηχανικος
Πολιτικος Μηχανικος 15/01 - 20:28
Άσφαλτος ή μπετον
Προκαλώ όποιος θέλει και μπορει να μας κανει μια επιστημονική ανάλυση, αν ο σωστός τρόπος επουλωσης μιας τυχαίας λακκούβας στο επαρχιακο δίκτυο απο μπετόν,χωρις να ξέρουμε το βάθος της,το υλικό που χρησιμοποιηθηκε,αν ήταν μετά την προσθήκη νερού κτλ κτλ. Επίσης καλο θα ήταν η δημοσιογράφος που το ανέδειξε να πάρει και την γνωνη των ειδικών. Σέβομαι απόλυτα τους εργαζόμενους αστυνομικούς αλλα καλο θα είναι να μένουν στη δουλειά τους και μόνο. Εκτός αν θέλουμε ολοι μας να ζουμε σε μια ζούγκλα που ο καθενας θα κανει οτι θελει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 20:24
Λακκούβες
Δεν είδα πουθενά τη θέση του δημάρχου!!! Βολευτηκε πίσω από τους αστυνομικούς που του έκλεισαν την λακκούβα και δεν έγινε και κακός προς τον Χατζημαρκο ε;;;; Αυτό λέγεται αποποίηση ευθυνών κύριοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε για την ΕΔΕ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 19:55
Λυπάμαι,
Λυπάμαι πολύ γιατί ούτε ό δήμαρχος πήρε θέση, ούτε ή έπαρχος, για το δήμαρχο είναι τακτική ότι καίει δεν το ακουμπάμε, για την έπαρχο θα δείξει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 19:24
ΕΔΕ?
Μετά την ΕΔΕ στους αστυνομικούς να εξετασθεί και ο κ Χατζημαρκος από τους αρμόδιους φορείς στα έργα της περιφέρειας και στα οικονομικά .... Για να δούμε ....
Ε.Μ
Ε.Μ 15/01 - 18:45
Λακκούβες
Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που πήραν την πρωτοβουλία να κλείσουν μία από τις άπειρες λακούβες-χαντάκια που υπάρχουν στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο. Να μας πεί ο κ.περιφερειάρχης τι έκανε τα προηγούμενα 4 χρονιά μαζί με τον ανίκανο δήμαρχο. Και οι δύο επανεκλέγησαν από το λαό τής Κώ με πλειοψηφία για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Ας αφήσουν την ΕΔΕ και ας φτιάξουν κανένα δρόμο ,πλατεία,παιδική χαρά,πεζοδρόμιο. Ντροπή σου κ.περιφερειάρχα.
ΑνώνυμοςΚΕΦΑΛΟΣ
ΑνώνυμοςΚΕΦΑΛΟΣ 15/01 - 18:10
λακουβες
Μπραβο στους Αστυνιμικους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 18:07
Λαϊκά
Πετσόκομμα απλά λαϊκά και ξάστερα. Το μήνυμα ελήφθη χαμηλά η μπάλα από αυτούς που έσφαλαν. Τρολάκια του διαδυκτίου αύριο άλλο θέμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 18:03
Ότι να ναι
Κυριάκο ακουςςςς????
Ανώνυμο
Ανώνυμο 15/01 - 17:50
Λαμόγια
Φιλότιμο.... Μία λέξη που πλέον έχει χαθεί από το λεξιλόγιο πολλών ανθρώπων και μόνον λίγοι την γνωριζουν και και την πράττουν... Οι εν λόγω αστυνομικοί δεν είχαν καμία υποχρέωση να πράξουν οτιδήποτε παρά μόνο την σήμανση με κώνο για την λακούβα στο δρόμο. Εντούτοις οι άνθρωποι ανέλαβαν να διορθώσουν την βλάβη και αυτή τους η κίνηση τους έφερε αντιμέτωπους με ΕΔΕ. Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. Μήπως θα κάνατε, λαμόγια , καμία σοβαρή μελέτη για την αποκατάσταση του δρόμου ή θα την κλεινατε εγκαίρως εσείς;;; Μια ή παραπάνω ζωές μπορεί να σώθηκαν και αυτό είναι που εν τέλει μετράει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 17:23
To termatises..
Alh8eia twra.. ti an8rwpario mporei na eisai.. poso ligos kai mikros me mia tetoia "apanthsh" eleos... Xilia bravo sthn Enwsh Astunomikwn! Eutuxws pou valate ta pragmata sthn 8esh tous kai nohmones kai mhn eunooumenoi mia xara katalavainoun.. oi upoloipoi sunexiste na koimaste...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:59
Καμιά ντροπή...
Ρε είναι σοβαρός?!?! Στηρίζει την αστυνομία με αγορά οχημάτων, ατομικου εξοπλισμού και στέγασης?!?? Ελα ρε μάγκα ευχαριστουμε για τα αυτονόητα.. Μήπως τα πληρωνεις και απο την τσεπη σου??? Καλος είσαι για τις φωτο και τις χειραψίες!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:47
Τσεκούρι.
Ηατζημαρκο! Στην θέση σού! Μόνο τα έργα μετράνε! Καταλάβετε το! Και όχι τα καπρίτσια σού! Έχεις απογοήτευση τους ΠΑΝΤΕΣ! Διαφορετικά! Σπίτι ?? σού! Τώρα που είναι νωρίς ακόμα!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:41
ξεχείλισε ο σεβασμός
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΤΑΧΘΕΙ ΕΔΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:39
Τι είπε? Κατάλαβε κανείς
Τι λέει το γραφείο τύπου. Ό,τι να ναι μπας κ λήξει το θέμα. πολλές συμπτώσεις έχεις εσυ στο κεφάλι σου, εδω δεν έγινε τίποτα το περίεργο ή οργανωμένο για να σε θήξει απόντα περιφεριάρχα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:33
Ντροπή...
Είστε ανύπαρκτος κ.χατζημαρκο..αδικος..και κατώτερος των οποίων περιστάσεων . Αρκετά..αν η λογική σας σας επιτρέπει να βαπτιζετε άδικο το δίκαιο τότε..να πάτε σπίτι σας κ.χατζημαρκο..χορτασαμε να πληρώνουμε τέτοιες λογικές..
Kafka
Kafka 15/01 - 16:25
Cheers 🤪
Κοιταζοντας το δασος απο τον παραμορφωτικο καθρεφτη της ναρκισιστικης εξουσιολαγνειας ,βλεπουν μονο το σπιρτοξυλο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:22
Νταης
Βάλαμε νταή στο κεφάλι μας ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 16:18
Μπράβο στην ένωση
Η λογική επικρατεί. Οι κινήσεις των αστυνομικών έγιναν ως όφειλαν . Ο κ Χατζημαρκος δεν οδηγεί σε αυτούς τους δρόμους παρά παίζει το πολιτικό παιχνίδι του. Η κοινωνία δεν τα θέλει όμως και το απέδειξε με την σύσσωμη συμπαράσταση στους αστυνομικούς.... Αν οι αστυνομικοί πρέπει να τιμωρηθούν επειδή έκλεισαν πρόχειρα μια λακούβα και πιθανόν να σώθηκε από αυτή την κίνηση οδηγός μοτοσικλέτας τότε τι πρέπει να γίνει σε εσάς κ Χατζημαρκο που δεν κάνατε τίποτα???
Ελλαδα 2.0
Ελλαδα 2.0 15/01 - 16:11
Μπανανία
Μαυρο στις επόμενες, μας έβαλες όλους απέναντι σου
Ανεπαρκής
Ανεπαρκής 15/01 - 15:59
Ανεπαρκείς
Λουστητετον 70% δώσατε σε αυτόν στης εκλογές δεν σας λυπατε κανείς
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 15:55
POLICE
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΧΑΛΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 15:48
ΝΔ
Ε ρε πως το μάζεψαν οι αστυνομικοί! Έτσι γίνεται παιδιά όταν σφάλλεις! Ευτυχώς μαζευτήκατε! Πάλι δίκιο είχε ο Χατζημαρκος. Αλλά και εσείς ρε παιδιά εκεί στο βήμα της Κω φοβερό βίντεο μοντάζ. Στημένο για να εκθέσετε τους αστυνομικούς.
1 Ανώνυμος
1 Ανώνυμος 15/01 - 15:46
Άχρηστος περιφερειάρχης
Προσπαθεί ο περιφερειάρχης να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του. Ολη η εθνική πόλης χωριών ειναι γεμάτη λακούβες επικίνδυνες. Αντί να ασχολείται με την επιδιόρθωση του οδοστρώματος, ασχολείται με τους δυο αστυνομικούς που απλα έκαναν το αδύνατο δυνατό για να προλάβουν μια τραγωδία. Ο κόσμος χάνεται....
Αναγνωστης
Αναγνωστης 15/01 - 15:41
Λακούβες
Είναι πραγματικά δυσάρεστο όλο αυτό ..είναι δυνατόν;;;;Ο κ Χατζημαρκου να ζητήσει συγνώμη και την αποκατάσταση των αστυνομικών....Σε ορισμένες περιπτώσεις...... Η "αυτοδικια"" που επικαλείται...είναι μονοδρομος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 15:37
Μπράβο στους αστυνομικούς
Που καταντήσαμε. Κρίμα να γίνονται τέτοιες πράξεις κ αντι να λέμε μπράβο να διεξάγεται ΕΔΕ. Αν βρουν τον μπελά τους τότε θα μας βρει ο κύριος Χατζημ. μπροστά του.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ