Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την ΕΔΕ σε αστυνομικούς της Κω

15/01/2024
45 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Χωρίς έκπληξη παρακολουθούμε την κατάσταση που έχει προκληθεί μετά την πρωτοβουλία των αστυνομικών να μπαζώσουν δυο επικίνδυνες λακκούβες στο οδόστρωμα επαρχιακής οδού της Κω. Η πρωτοβουλία αυτή, μετά από μακροσκελέστατη ανάρτηση του περιφερειάρχη, οδήγησε τους δυο αστυνομικούς σε ΕΔΕ, αφού η πράξη τους αυτή θεωρήθηκε, κατά τον περιφερειάρχη, ως «αυτοδικία».

Να θυμίσουμε στον περιφερειάρχη, αυτό που πριν 2500 χρόνια είχε πει ο Αγάθωνας.

«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει». Και για να το εξηγήσουμε «Ο κυβερνήτης πρέπει να θυμάται τρία πράγματα. Πρώτον ότι κυβερνά ανθρώπους. Δεύτερον ότι πρέπει να κυβερνά σύμφωνα με τους νόμους. Τρίτον ότι δεν θα κυβερνά αιωνίως».

Δυο εργαζόμενοι, που έχουν δεχτεί στην υπηρεσία τους άπειρα τηλεφωνήματα από τους οδηγούς για την κατάσταση του οδοστρώματος, που μπορεί να προκαλούσε ατυχήματα ή και δυστύχημα, πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν κάτι. Και αντιμετώπισαν την οργή του περιφερειάρχη, που όφειλε να έχει αποκαταστήσει αυτή τη ζημιά, δεδομένου ότι υπάρχει σύμβαση με τεχνική εταιρεία ύψους 1.200.000 ευρώ, για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Κω που υπάγεται στην περιφέρεια.

Αντί να ζητήσει το λόγο από την εταιρεία, οδήγησε σε ΕΔΕ δυο εργαζόμενους!

Και αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, πως σημασία έχει να μην υπάρξει η παραμικρή ατέλεια για το προφίλ του περιφερειάρχη! Του απόντα περιφερειάρχη από τα προβλήματα του λαού και διαρκώς παρόντα στα δρώμενα των επιχειρηματικών ομίλων. Η απάντηση μας είναι πως μόνο ο λαός σώζει το λαό, κάτι που στην πράξη έδειξαν οι δυο αστυνομικοί.

Να σταματήσει, λοιπόν, κάθε δίωξη των αστυνομικών και ΑΜΕΣΑ να επιληφθεί η περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της.

15/01/2024


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ 16/01 - 09:04
Κάθε πράξη ό­ταν χω­ρί­ζε­ται α­πό τη δι­και­ο­σύ­νη και την άλ­λη α­ρε­τή, φαί­νε­ται πα­νουρ­γί­α και ό­χι σο­φί­α
Μεμονωμένα δεν βλέπουμε τίποτα, μόνο σε συνάφεια και ακολουθία με την ΟΛΗ του στάση ζωής.Ξαφνικά μ αγαπάς , ενώ για χρόνια με κοπανούσες με γκλόμπ και με κυνηγούσες λες και γω έφταιγα για τα μυαλά που κουβαλάς. Απο τους φόρους μου ζείς και μαθαίνεις τα παιδιά σου νάχουν τα ίδια μυαλά μ αυτά που κουβαλάς...Τόσα χρόνια δεν ήξερες οτι ο κόσμος έχει προβλήματα; Οτι αν τον ξεσπιτώσεις το χειμώνα θα πεθάνει απο το κρύο; Οτι οταν οι δημαρχοι στενεύουν τους δρόμους και βάζουν πλαστικές ούτσες δυσκολεύει το παρκινγκ και αναγκαστικά θα παρανομίσεις; κοκΠού ήσασταν τότε κύριοι σωτήρες;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ