Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα για επίσκεψη στην Κω

12/04/2024
1346 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στα πλαίσια τής καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο τής Αμερικανικής Πρεσβείας τής Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί τής Κώ, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των ΕλληνοΑμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α, που τώρα κατοικούν στην πόλη τής Κώ και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού. Θα σάς ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί, που αφορά το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α (Social Security Administration). Επίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία τής Αθήνας είναι υποχρεωτική.

 Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 από τίς 5.00μμ εως τίς 8.00μμ το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Καφέ/Εστιατόριο Η2ο (Νερό) του Ξενοδοχείου Κώς Ακτίς.

 Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε την Επίτροπο για θέματα ΕλληνοΑμερικανών του νησιού της Κώ και ταυτόχρονα υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ράδιο Πρώτο Κα Σάντυ Λαδικού στα Τηλέφωνα 22420-29099 ή στο 6944536688 ή το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων τής Αμερικανικής Πρεσβείας τής Αθήνας στο e-mail: https://gr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social-security/fbu-inquiry-form

 

Mέ Εκτίμηση,

Nikolaos Anastasiadis

 Field / Claims Representative

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ