Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανοικτά της Κω το εντυπωσιακό εξάστερο mega yacht "Scenic Eclipse"

26/05/2022
456 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την παρθενική του προσέγγιση πραγματοποίησε σήμερα στην Κω το πολυτελές yacht Scenic Eclipse και έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις και όχι άδικα. 

Όπως διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο, τις προηγούμενες προσέγγισε το λιμάνι του Πειραιά και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους ανθρώπους της ναυτιλίας. Επίσης προσέγγισε την Πάτμο, την Κέα, την Σαντορίνη , το Γύθειο και το Κουσάντασι.  

Το πλοίο που ανήκει σε Αυστραλιανή, κατασκεύαστηκε το 2019 στην Κροατία και έχει μήκος 166 μέτρα. Μάλιστα, είναι τόσο πολυτελές που έχει ψαρακτηριστεί ως το πρώτο εξάστερο πολυτελές πλοίο. 

Στους χώρους του μπορεί να φιλοξενήσει έως και 228 άτομα που εξυπηρετούνται απο 176 άτομα πληρώματος. 

Επιπλέον, διαθέτει δύο ελικόπτερα, ένα ειδικά προσαρμοσμένο επταθέσιο υποβρύχιο που μπορεί να φτάσε σε βάθη 300 μέτρων και 114 σουίτες με βεράντα. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι τόσο δυνατό που μπορεί να «αντέξει» τις δύσκολες συνθήκες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. 

Στις πληροφορίες στις εφαρμογές πλοίων αναφέρει ότι λειτουργεί ως κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας και για αυτό το λόγο καθημερινά βρίσκεται σε άλλο λιμάνι και φιλοξενεί έναν ικανοποιητικό αριθμό επιβατών.  

Το Scenic Eclipse αποτελεί ένα κόσμημα της θάλασσας που σήμερα έχει προσθέσει απαράμιλλη ομορφιά στο θαλασσινό τοπίο του νησιού μας.  


Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ