Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 2 σχόλια
Ανώνυμος
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΩ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ!! 22/05 - 21:36
Ανώνυμος
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΩ 22/05 - 21:35
×

Αντιδήμαρχος Τουρισμού Καλύμνου: «Το Μαστιχάρι είναι τελείως παραμελημένο - Απευθύνω έκκληση στον Δήμαρχο Κω και στο Λιμενικό Ταμείο»

22/05/2024
2384 Εμφανίσεις
30 Σχόλια

Η κα.Πόπη Κουτούζη αντιδήμαρχος τουρισμού στην Κάλυμνο βρέθηκε στα βραβεία του τουριστικού οργανισμού Apollo στην Κω. Μίλησε για την φετινή τουριστική σεζόν στην Κάλυμνο, τις ενέργειες προβολής και ανάπτυξης ενώ σχολίασε την εικόνα στο Μαστιχάρι. Απεύθυνε έκκληση μέσω του " ΒτΚ" και Ράδιο Πρώτο 91.5 στον δήμαρχο Κω και τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις στο Μαστιχάρι διότι η εικόνα είναι ενός παραμελημένου χωριού όπως είπε, αποκαρδιωτική και χαοτική.  

« Το 95% των ορειβατών και επισκεπτών της Καλύμνου έρχεται μέσω του αεροδρομίου της Κω που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίρνει το λεωφορείο ή ταξί, φτάνει στο Μαστιχάρι και εκεί αρχίζει το δράμα.

Βλέπεις παντού σκουπίδια, φύκια, την παραλία την έχουν κάνει πάρκινγκ. Η πρώτη εικόνα που βλέπεις καθώς περιμένεις το πλοίο για να πας απέναντι στην Κάλυμνο είναι τελείως μα τελείως αποκαρδιωτική.

Το Μαστιχάρι είναι τελείως μα τελείως παραμελημένο. Εμείς βλέπουμε την περιοχή σαν πύλη εισόδου και εξόδου της Καλύμνου, είναι προέκταση του νησιού μας γιατί από εκεί θα πάρεις το καραβάκι για απέναντι. Είναι η πρώτη εικόνα στεριάς που αντικρύζει ο τουρίστας και τι θα δει; Ένας χάος. Δηλαδή όταν βρέχει τα κύματα σπάνε πάνω στις πέτρες και βρέχεται ο κόσμος. Μυρίζει, έχει τα φύκια, είναι το πάρκινγκ επάνω στην παραλία. Είναι σκοτεινά πολλές φορές δεν λειτουργούν τα συστήματα φωτισμού. Όταν έρχεσαι βράδυ σε πιάνει η καρδιά σου».

Η κα. Κουτούζη ως αυτοιδιοικητική κάνει μερικές προτάσεις για να βελτιωθεί η όψη στο Μαστιχάρι.

« Με καλή θέληση όλα λύνονται. Απλά θα χρειαστεί ένας γέρος καθαρισμός της περιοχής εκεί. Μπορούν να φύγουν τα φύκια από εκεί; Δεν είναι δυνατόν επάνω στην παραλία η πρώτη εικόνα να είναι χώρος στάθμευσης. Μπορεί να γίνει λίγα μέτρα παραπέρα. Είναι καλύτερα να βλέπεις θάλασσα και πλοία παρά σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά σου. Δεν έρχεσαι για αυτό σε ένα ελληνικό νησί.

Το Μαστιχάρι σαν πύλη εισόδου και εξόδου της Καλύμνου χρειάζεται δουλειά. Παράκληση λοιπόν στον κ. Νικηταρά και στο λιμενικό ταμείο της Κω κάντε σας παρακαλούμε κάτι στο Μαστιχάρι δεν είναι κατάσταση αυτή».

Η κα. Κουτούζη με την ευκαιρία της συνέντευξης μίλησε για τις δράσεις τουριστικής προβολής από τη νέα δημοτική αρχή Καλύμνου, τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί τόσο από τον δήμο αλλά και από το Επαρχείο Καλύμνου όπως το ποκίνημα, τη Ναυμαχία του Γέροντα και άλλα.

Αναφέρθηκε επίσης και στα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν και ανήκουν στον όμιλο Χαλίκο αλλά και την οικογενειακή επιχείρηση της αντιδημάρχου.

Τέλος έδωσε το στίγμα των δράσεων της δημοτικής αρχής Μαστροκούκου και αναφέρθηκε σε δράσεις των αντιδημάρχων κ. Μουσελλή και κα. Καναβούρη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω σύνδεσμο:

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 28
Ανώνυμη
Ανώνυμη 23/05 - 11:25
Μόνο το Μαστιχάρι;
Όλη η Κως χρειάζεται φροντίδα! Οι αρχαιολογικοί χώροι χρειάζονται καθάρισμα από τα χόρτα. Οι διαβάσεις πεζών πρέπει να βαφτούν άσπρες. Οι κάδοι ξεχειλίζουν. Και πόσα ακόμα! :( Γιατί αφήνονται όλα αυτά; Κρίμα!
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 23/05 - 05:39
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
Αβριθη
Αβριθη 23/05 - 01:53
Μαστιχαρι
Ποσό μεγάλος ψεύτης μπορεί να είσαι;δεν ήσουν άξιος να κανείς τίποτα τόσα χρόνια στο χωριό και από ότι φαίνεται ούτε θα κανείς!γιατι δεν πας σπιτάκι σου να ξεκούραστης να ξεκουραστούμε και εμείς!
Κως
Κως 23/05 - 01:47
ΜΠΡΑΒΟ
Η Κυρία αυτή είναι μισή από την Κω και μισή από την Καλυμνο και το καταλαβαίνετε και από το όνομα τις!οσο αγαπάει την Καλυμνο τόσο πολύ αγαπάει και την Κω και δεν είπε τίποτα κακό και αναληθές απλά εμάς μας πονάει η αλήθεια πάντα και για αυτό τον λόγο έχουμε γίνει όλοι ψεύτικοι!Μπραβο στην Κ.Κουτουζη για την πολύ ωραία συνέντευξη,τα είπε πολύ ωραία και σωστά!
Νέος
Νέος 22/05 - 22:34
Παρακμή
Όλα τα χωριά είναι αφημένα στην τύχη τους... Εσείς που γράφεται τα μυνήματα ότι και καλά σας θιξανε την δημοτική αρχή, κάντε έργο αν θέλετε να κλείσετε στόματα.
Σταμάτης
Σταμάτης 22/05 - 22:06
Κυρία
Κουτουζη πιο αποκαρδιωτική εικόνα από τον μεσαίωνα της καύσης των σκουπιδιών του δήμου που πρεσβευεις φατσα φορα στο λιμάνι δεν υπάρχει πουθενά...κοίτα τα χάλια σας κ μην ασχολείσαι με άλλους δήμους.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΚΑΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΚΑΡΟΣ 22/05 - 21:59
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΩ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ!!
Η Καλλιόπη είναι καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο του τουρισμού με ιδιαίτερη αγάπη για τα νησιά μας. Αγαπάμε το νησί της Κω και δεν προσωποποιούμε καταστάσεις. Η εξέλιξη του Λιμένα Μαστιχαρίου, είναι για εμάς ζωτικής σημασίας, όπως και η ομαλή μεταφορά των επιβάτων από το αεροδρόμιο στο Λιμάνι του Μαστιχαρίου, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Είμαστε μαζί σας, με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για το μέλλον των νησιών μας!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 21:44
Αλήθεια.
Δεν όλα καλά στο νησί μας!!! Αλλά κυρία!Και η Κάλυμνος πολύ βρωμιά! Ιδιαίτερα η πόλις!
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 22/05 - 19:25
🥴
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ , ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 19:09
Κάλυμνος
Ενο το λιμάνι της Καλύμνου είναι τέλειο παντού σκουπίδια Βουλιαγμ ένα πλοία δεμένα παλιά πλοία όλο πετρέλαια και πολύ βρωμιά στο λιμάνι το πρώτο περπατάνε άνθρωποι και κλίνουν τις μύτες τούς.ντροποι που τόσο καιρό δεν γίνεται τίποτα που είναι το λιμενικό ταμείο και ο δήμος.
Προς αντισυστημικο
Προς αντισυστημικο 22/05 - 18:44
των 14:1
Εσεις ησασταν η προηγουμενη δημοτικη αρχη....μπερδευτηκες η ξεχασες;;;;
Βασίλης
Βασίλης 22/05 - 18:29
Φτιάξαμε τα δικά μας?
Η κυρία αντιδήμαρχος να κάνει κριτική και καμιά παρέμβαση στην τουριστική τελενδο που είναι στην αρμοδιότητα της και μετά ας παρέμβει και σε άλλους δήμους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 17:47
Δεν βλεπουν τα χαλια τους...
Βλεπω φτιαξατε την καλυμνο και τωρα θα φτιαξετε και την κω. Ευτυχως που ειναι η κως και ζουνε οι καλυμιοι. Θαχανε μεταναστευσει ολοι στο Νταργουι. Γιαυτο κυρα μου δες τα του οικου σου και ασε ησυχο το ομορφοτερο νησι την ΚΩ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 17:24
Λαικο ασμα
Δεν παω γω στην καλυμνο γιατι γλυστρουν οι πλακες. Γιατι θορω τις καλυμιες που δε φορουνε βρακες
Ανώνυμο
Ανώνυμο 22/05 - 17:16
Xalia
Afiste tin kalimno kai ftiaxtie ta xalia sas pou einai arketa kai amazefta ???
ΑνώνυμοςΤ
ΑνώνυμοςΤ 22/05 - 17:03
Πολυ σωστά
Χίλια δίκια οι δήμαρχοι βλέπουν μόνο την πολη της Κω όλα τ'άλλα χωριά είναι σαν να μην υπάρχουν τόσα χρόνια τόσα λεφτά από τον τουρισμό και 0 στο πηλικο και όποιος δεν το παραδεχεταο εθελοτυφλεί
Σωστή
Σωστή 22/05 - 15:29
Σωστή
Φανταστείτε τι λένε οι τουρίστες όταν βλέπουν το Μαστιχάρι. Σωστά τα λέει η κυρία
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 15:10
Να'χαμε να λέγαμε!!!
Λογικές είναι οι κρίσεις της κ. Κουτούζη αφού συγκρίνει το Μαστιχάρι με το μικρό Παρίσι!!!!!!Αυτό έλλειπε να είναι στην ίδια μοίρα!!!!!
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 22/05 - 14:01
🤔
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΚΩ;;;;; ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;;;;
Μαστιχαρι
Μαστιχαρι 22/05 - 14:00
Από αλλού το περιμενεις
...κι από αλλού σου έρχεται!Συγχαρητήρια Αντιδήμαρχε.Με το καλό και στα αυτιά της δικής μας Αντιδημάρχου Τουρισμου!
Σπύρος
Σπύρος 22/05 - 13:33
Όμως....
Σκέφτομαι πως γίνεται καθημερινά ξενοδοχεία να βραβεύονται με αστέρια ? Εστιατόρια το ίδιο, εδώ στον τόπο μας κ αντίστοιχα οτι αφορά το δημόσιο αργοπορία, ατελες αποτελέσματα , κακοδιαχείριση αδιαφορία? Μήπως λοιπόν πρέπει το δημόσιο να χάσει τον δημόσιο χαρακτήρα του και ιδιωτικοποιηθεί πλήρως μήπως και προοδεύσει αυτός ο τόπος?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 13:32
Ρε Αβριθη
Θυμήσου τι έλεγες παραμονές εκλογών του '19 όταν το Μαστιχάρι ήταν χίλιες φορές καλύτερο. Σας φτύνουν, δε βρέχει.
miranta
miranta 22/05 - 13:22
Απορια
Μήπως να δώσουμε το Μαστιχαρι στο δήμο Καλυμνου να το φτιάξει;Αφού οι δικοί μας δεν μπορούν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 12:33
χαχαχα
χαχαχαχ ο νικηταρας καταφερε να μας κανει ρεζιλι και στη καλυμνο. μπραβο δημαρχε!μπραβο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 11:25
Μαατιχαρι
Αν δεν τους αρεαει να πουν στους πρακτορες να πηγαινουν οι τουριστες κατευθειαν στο ελευθεριος Μανουζελος.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 10:56
Μαστιχάρι μου!
Πες τα χρυσοστομη!!..Να αγιασει το στομα σου!!!!!!Μόνο η Κάλυμνος μπορεί να μας σώσει, τέτοιοι που είμαστε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 10:37
χμμμ
ωχ ωχ ωχ ΩΧ ΩΧ ΩΧ Παίζουν σκληρά οι Μαστιχαριότες χεχεχε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/05 - 10:26
πωπω
Πωπω ρεζίλι γίναμε και στους Καλύμνιους. Ρε τι εποχές ζούμε. 60% ξεφτυλα!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ