Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αντιπροσωπεία του «Ιδρύματος KonradAdenauer» επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Κω

07/02/2024
44 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επίσκεψη γνωριμίας με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του «Ιδρύματος KonradAdenauer» αποτελούμενη από τον Διευθυντή της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος για την Ελλάδα και την Κύπρο κ. Μάριαν Βεντ και τον επιστημονικό συνεργάτη κ. Ελευθέριο Πετρόπουλο. 

Η σημερινή συνάντηση περιλαμβάνεται στην προετοιμασία επικείμενης επίσκεψης στην Κω υψηλόβαθμης κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από το κόμμα CDU (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα) της Γερμανίας. 

Στον μεταξύ τους διάλογο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν το νησί μας, όπως είναι ο τουρισμός και το μεταναστευτικό. 

Ο Δήμαρχος Κω, αναγνωρίζοντας πως το μεταναστευτικό αποτελεί διεθνές ζήτημα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Κως κατέχει νευραλγική γεωπολιτική θέση και τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, θέση που από την πρώτη στιγμή υπερασπίζεται η δημοτική αρχή. 

Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε πως είναι διαθέσιμος να κουβεντιάσει με τους βουλευτές κατά την επίσκεψή τους στο νησί μας για όλα τα θέματα που επιθυμούν.

Παράλληλα, εξήρε την προτίμηση των Γερμανών πολιτών για διακοπές στην Κω, η οποία αποτελεί διαχρονικά αγαπημένο για αυτούς τουριστικό προορισμό, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η σχέση που έχει χτιστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια θα συνεχιστεί.Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ