Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αποκαρδιωτική η εικόνα στο Ψαλίδι - Σκουπίδια και χόρτα παντού

27/05/2024
403 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Χθες Κυριακή φίλοι αναγνώστες της εφημερίδας μας που απολάμβαναν την βόλτα τους στο Ψαλίδι μας μετέφεραν ότι δυστυχώς η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χθες το πρωί, υπάρχουν σκουπίδια εντός και γύρω των κάδων ενώ τα χόρτα είναι τόσο μεγαλα, που εχουν καλύψει τον ποδηλατόδρομο.
Όπως μας τόνισαν λόγω της συννεφιάς η περιοχή ήταν γεμάτοι από τουρίστες που απολάμβαναν την βόλτα τους και αντίκριζαν αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες.
Τέλος, απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση διότι αφενός τα σκουπίδια είναι εστίες μόλυνσης αφετέρου υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς από τα απορρίμματα και τα χορτα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/05 - 20:16
Ανώνυμος
Νικηταρά θέλατε φάτε την τωρα
ΚΩΣ
ΚΩΣ 27/05 - 23:31
Ξεφτίλα
Νικηταρά ,αν έχεις λίγη τσίπα,πσραιτήσου!
Αλέξιος
Αλέξιος 27/05 - 18:49
5 χρόνια μάσας είναι πολλά
Όταν τρώνε δεν μιλάνε και την μάσα τους κοιτάνε.... Μόνο με την μάσα γίνεσαι Ισχυρός Κώος .... Εξ ου και ΙΣΧΥΡΉ ΚΩΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/05 - 14:01
Πω πω
Ο άλλος ο πιτσιρικάς στην κοινότητα Κώ ακούστε ένα έργο που θα κάνουν.. βράβευση λέει με πλακέτα σε έναν γιατρό και σε έναν συμπολίτη μας. Αυτό και αν είναι έργο.. ρεεεεεεε που πάτε ρεεεεεεεε;;;; ΝΤΡΟΠΗ ασχοληθείτε επιτέλους με την βρωμια που επικρατεί παντού
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/05 - 12:56
Χανόμαστε
Καλά να πάθετε όλοι σας όσοι ψηφίσατε τον πιο άχρηστο και ανίκανο δήμαρχο…Κυριτση Χαδουλη γυρίστε πίσω….. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/05 - 11:07
Δυστυχώς.
Εάν Δεν σέβονται τόν εαυτό τούς!!! Πώς να σεβαστούν τούς ανθρώπους! Ημεδαπούς και επισκέπτες!!! Πολύ χαμηλού επιπέδου οι ηγήτορες τού νησιού!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ