Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απόστολος Κυριάκου: Η ζώνη Σένγκεν της Κω είναι ευρωπαϊκή πύλη εισόδου

23/03/2024
74 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με χαρά υποδεχθήκαμε την είδηση ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου ξεκινά η διαδικασία χορήγησης visa express στους τούρκους επισκέπτες του νησιού μας. Μια συμφωνία που πέτυχε η Κυβέρνηση προκειμένου να τονώσει τις τοπικές αγορές κατά την εκκίνηση και τη λήξη της τουριστικής περιόδου, εκμεταλλευόμενη τις σχέσεις καλής γειτνίασης στην περιοχή μας.

Αποτελεί μονόδρομο για εμάς να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας, ολοκληρώνοντας τις παρεμβάσεις στην περιοχή της ζώνης Σένγκεν. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε έναν χώρο λειτουργικό, φιλόξενο και σύγχρονο. Αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού μας.

Εκφράζοντας και μια προσωπική άποψη, εκτιμώ οτι οι νέες εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν στην περιοχή της ζώνης Σένγκεν, πρέπει να έχουν «άρωμα» από Κω. Την Κω της Ιστορίας, του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, των Τεχνών και της Επιστήμης, προκαλώντας δέος στον επισκέπτη που θα εισέρχεται σε ευρωπαϊκό πια έδαφος και σ’ ένα νησί αντάξιο της Ιστορίας του.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Τκ18
Τκ18 23/03 - 22:34
Στην Γερμανία ψιχαλιζει
Μπα! για έξοδο Ευρώπης μου φαίνεται εμένα αν κρίνω από τις υποδομές στο Μπόντρουμ εκεί μοιάζει με Ευρώπη.ΕΕ καμοιρε Έλληνα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι για το τίποτα......άντε και καλά στερνα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ