Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αποχώρησε από το νοσοκομείο Ρόδου μετά από 33 χρόνια ο χειρουργός Κ. Κουτσόπουλος

13/01/2023
267 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από το Νοσοκομείο της Ρόδου εξήγησε μιλώντας στον Sky σήμερα ο γνωστός ιατρός χειρουργός κ . Κώστας Κουτσόπουλος που συνταξιοδοτείται.

Διακεκριμένος με πολλές επιτυχημένες χειρουργικές  επεμβάσεις στο Νοσοκομείο και με εφόδιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη πάρα πολλών Ροδιτών που εμπιστεύθηκαν στα θαυματουργά του χέρια τις ζωές τους  ο κ. Κουτσόπουλος  φεύγει από το Νοσοκομείο Ρόδου αλλά ευτυχώς όχι από τη Ρόδο.

Όπως δήλωσε στον Sky σήμερα θα χειρουργεί πλέον  στην ιδιωτική κλινική Euromedica.

Στη συνέντευξή του μίλησε για τα τρωτά του συστήματος υγείας για την νησιωτικότητα για την οποία πάλεψε και από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο στον οποίο συμμετείχε τιμώντας και ανεβάζοντας τη Ρόδο αλλά και για τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία στο Νοσοκομείο που τον απογοήτευσαν γιατί δεν ήθελε ο κόσμος να περιμένει για να χειρουργηθεί.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας στο Νοσοκομείο της Ρόδου. ΄Ηρθα παιδί και φεύγω με την ευγνωμοσύνη του κόσμου που με εμπιστεύθηκε σε  ιατρικό και διοικητικό επίπεδο δήλωσε σήμερα ο κ.  Κώστας Κουτσόπουλος.

Σε ερώτηση αν βρέθηκε σε αδιέξοδο από τα προβλήματα και αποχώρησε δήλωσε:

«Σε ορισμένες ειδικότητες υπάρχει πρόβλημα που είναι δύσκολο να λύσει το υπουργείο αν δεν υπάρχουν  κίνητρα και ιδίως οικονομικά κίνητρα.  Δε μπορεί να περιμενει τόσος κόσμος να χειρουργηθεί .  Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό. Ήταν και αυτό  και ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησα»

Μετά αναφέρθηκε στους δρόμους που είχε μπροστά του να επιλέξει δηλαδή αν θα έφευγε στην Αθήνα όπου και εκεί είχε πεδίο να εργαστεί ή αν θα   έμενε στη Ρόδο.

Επέλεξε να μείνει στη Ρόδο για να μην αφήσει όπως τόνισε τον κόσμο να ταλαιπωρείται. Θα χειρουργεί στην ιδιωτική κλινική Euromedica.


skyrodos.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ