Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αύριο Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον 66χρονο καπετάν Ηλία Τυρίκο Φραζή από την Κάλυμνο

16/05/2023
938 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αύριο Τετάρτη 17 Μαϊου, ο καπετάν Ηλίας Τυρίκος Φραζής, θα ξεκινήσει για το “μεγάλο” ταξίδι και θα είναι όλοι εκεί, συγγενείς και φίλοι, για να αποχαιρετίσουν έναν ακόμη άνθρωπο της θάλασσας, που στα 66 του χρόνια, έχασε την πιο σημαντική μαχή.

Ο καπετάν Ηλίας, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο ως καπετάνιος ποντοπόρων πλοίων και αντιμετώπισε πολλούς κινδύνους και κακοτοπιές, όμως πάντα με το ιδιαίτερο θάρρος πουτον χαρακτήριζε. Είχε ένα μοναδικό χιούμορ, που δεν τον εγκατέλειψε ούτε και στις δύσκολες στιγμές με την υγεία του, με το οποίο θα μείνει στη μνήμη όλων και ιδιαίτερα των κατοίκων στο Μασούρι, που ήταν η μεγάλη του αδυναμία, η αφετηρία για κάθε στιγμή της ζωής του και με την μοναδική του προσωπικότητα ήταν αγαπητός από όλους.

Η σορός του αείμνηστου Ηλία Τυρίκου Φραζή, θα βρίσκεται στην Κάλυμνο, αύριο το πρωί στις 11:30 στον Ι. Ναό της Καλαμιώτισσας, για να τον αποχαιρετίσουν οι φίλοι του και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμαντος.

Στη σύζυγό του Φωφό και στα παιδιά του Μιχάλη, Νάγια και Ιωάννα, ο Παλμός της Καλύμνου εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά τους.

Καλό ταξίδι καπετάν Ηλία, καλές θάλασσες να έχεις στο μεγάλο μπάρκο για το οποίο θα ξεκινήσεις αύριο.


palmoskalymnou.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ