Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Bράβευση για το Atlantica Marmari Beach: The Best Of The Best Hotel!!

23/04/2024
414 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αtlantica Marmari Beach είναιστην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχία του να συμπεριληφθεί στο κορυφαίο 10% των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως, αφού έλαβε ένα ακόμη βραβείο Traveller’s Choice Best of the Best All Inclusive από το Tripadvisor.com για την σεζόν 2024. 

Τα βραβεία στην κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων για το 2024, διακρίνονται σε διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με το είδος φιλοξενίας, και απονέμονται στα ξενοδοχεία που συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το βραβείο Travellers' Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια. Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις μας, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο, γεγονός που καθιστά αυτό το βραβείο ιδιαίτερα πολύτιμο, καθώς η εμπειρία των επισκεπτών μας έχει πρωταρχική σημασία για τον εμάς ενώ συγχρόνως αποτελεί και μια σημαντική επιβράβευση για όλη την ομάδα του ξενοδοχείου.

https://www.tripadvisor.de/TravelersChoice-Hotels-cAllInclusive-g189398#8


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ