Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ.Α.: Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

06/09/2022
106 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 15/7/22, δύο μήνες πριν, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση απόδοσης σε χρήμα των αναλογούντων σε κάθε δικαιούχο εργαζόμενο Μέσων Ατομικής Προστασίας για τα έτη 2020-2021.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από την πίεση μεμονωμένων υπαλλήλων που απείλησαν και με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Όλοι θυμούνται την απαράδεκτη επίθεση του κ. Νικηταρά στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ που λόγω υποχρεώσεων των μελών της δε μπορούσε να παραμείνει και να συμμετέχει στη ψηφοφορία του συγκεκριμένου θέματος.

Ψηφοφορία στην οποία είναι προφανές ότι θα ήμασταν υπέρ και βέβαια ήταν ένα θέμα που για άλλη μια φορά θα αναδεικνύαμε την ανικανότητα και τη τεμπελιά της ομάδας που διοικεί το δήμο.

Από κοντά και ο σύλλογος εργαζομένων που, σαν πολιτικό όργανο (!!!) κατάγγειλε τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ χωρίς να έχει το σθένος να πει ούτε μια λέξη πως αναγκάστηκε ο κ. Νικηταράς να φέρει το θέμα στο Δ.Σ.

Δεν σχολιάσαμε τότε τίποτα.

Σήμερα, δύο μήνες μετά, κανένας δικαιούχος υπάλληλος δεν έχει πάρει ένα ευρώ!!!!

Η υπόθεση έγινε «μπαλάκι» μεταξύ των υπηρεσιών και οι πολιτικοί προϊστάμενοι, που κόπτονται για την αγάπη τους στους εργαζόμενους, «σφυρίζουν αδιάφορα», ή όπως λένε οι πληροφορίες μας διαδίδουν με τα παπαγαλάκια τους ότι: ο Κυρίτσης φταίει που δεν υπογράφει!!

Προφανώς ή πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι είναι αφελείς ή δεν έχουν ακόμα πιστέψει ότι (δυστυχώς για το νησί) αυτοί διοικούν και όχι ο Κυρίτσης.

Δεν σχολιάζαμε ποτέ τις ανακοινώσεις του συλλόγου εργαζομένων, όπως δε θα σχολιάσουμε και την αφωνία για το συγκεκριμένο θέμα.

Ένα πράγμα μόνο θα πούμε.

Φτάνει η κοροϊδία.»


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/09 - 22:22
υπάρχουν νομικά κενά....
υπάρχουν νομικά κενά εάν θα πρέπει να καταβληθούν τα ποσά στους υπαλλήλους. Μήπως εσκεμμένα δεν δόθηκαν επί 3 έτη αυτά που προβλέπονταν και τώρα τα ζητάνε οι υπάλληλοι σε ρευστό ??? Υπάρχει κάτι ανάλογο σε άλλο δήμο ???

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ