Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δείτε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

30/05/2024
179 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, σε διπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

- «Έγκριση ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσεως 2021, του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων και των προσαρτήσεων Δήμου Κω» (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα. Κασσιώτη Γεωργία).

 

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1.Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Κω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΚΩΑΝ (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).

2.Έγκριση 2ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Κω οικονομικού έτους 2024 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

3.Λήψη απόφασης για την εναρμόνιση και τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, μετά την κατάργηση του νομικού προσώπου με την επωνυμία: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΔΟΠΑΒΣ), κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

4.Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή μισθωμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 57 παρ. 5 του Ν. 5059/2023 (ΦΕΚ 215/22-12-2023 Τεύχος Πρώτο), κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

5.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των τροφείων για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κω για το σχολικό έτος 2024-2025, κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

6.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση στάθμευσης ΑΜΕΑ βάσει της υπ’ αριθμόν 205/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Κω. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

7.Έγκριση του απολογισμού του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Κω 2021-2023 για την διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

8.Έγκριση συμφωνητικού συνεργασίας του Δήμου Κω με φιλοζωικό σωματείο και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Κω, κ. Νικηταρά Θεοδόση, για την υπογραφή του (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

9.Έγκριση – Κατάρτιση πινάκων μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2025-2028 του Δήμου Κω (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω, για το έτος 2024 (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Σταμάτα – Ελένη Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη).

11.Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του κ. Χατζηδαυίδ Δαυίδ, για αποζημίωση με οικόπεδο της τράπεζας γης στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Κω με ΚΜ 1551 Γαιών Κω – Εξοχής (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

12.Λήψη απόφαση για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Επιτροπή, ως προς τη λειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

13.Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Κω για λειτουργιά παραρτημάτων νηπιαγωγείων Δήμου Κω για το σχολικό έτος 2024-2025 (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

14.Ορισμός εκπροσώπων Δήμου Κω στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) – WHOHellenicHealthyCitiesNetwork– Διάθεση ποσού ετήσιας συνδρομής (Εισηγήτρια: Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 02:04
Ντροπή
Ούτε που καταδεχτηκε να συνδεθεί έστω από την Αθήνα που κάνει τις βόλτες του τόσο πολύ σέβεται τον κωακο λαο τόσο πολύ νοιάζεται για το νησί του απαξιώνει το δημοτικό συμβούλιο φώναζε για τον Κυρίτση που ήταν στα καφενεία και όχι στο δημοτικό συμβούλιο εκείνος τώρα τι κάνει?Μπράβο στον κοκαλακη καλά του τα γράφει να ξυπνήσει ο κόσμος είναι ντροπή αυτό που ζούμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 20:37
Που ειναι
Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ;;;;;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 11:33
Διώξτε τους τωρα
Πορεία εδώ και τώρα να φύγει η πιο άχρηστη δημοτική αρχή πριν να είναι αργά μας καταστρέφουν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 10:03
ο δημαρχος
θα πρέπει να είναι σε κανένα ταξιδάκι πάλι...ατελέσφορο όπως πάντα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 00:19
Κοψιμιος
Ο δήμαρχος που βρίσκεται?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 23:31
προς Αίσχος
Θα τα δώσουν αλλά επειδή έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ντόρος εντελώς τυχαία κάτι προέκυψε πάλι και δεν συζητήθηκε το ζήτημα της ΚΩΑΝ...μαλλον οι της δημοτικής αρχής διαβάζουν κάργα τα σχόλια και αναλόγως εμφανίζουν τι κάνουν ή το προχωράνε κάτω απο το τραπέζι ΠΆΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΙ ΨΗΦΊΣΑΜΕ δε μπα να λέει ο Ηλίας για τους υπαλλήλους που παίρνουν απο τις υπηρεσίες για την ΚΩΑΝ και οτι δεν ειναι ηθικό ...μπείτε διαύγεια να δείτε πως προχωράνε τα πράγματα όπως τα θέλουν αφου λεφτά υπάρχουν ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 20:58
Αισχος
Βρε κλέφτες πάλι λεφτά στην κωαν δινετε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 20:31
Κωος
Το θεατρο συνεχιζεταιΕρωτηση κεντρικό δημοτικό κατάστημα που εκλεισε το χειμωνα και δεν κατεβαλε κανενα μισθωμα στον Δημο απο τα λεγομενα χρυσα ενοικια γιατι δεν τους κανετε εξωση?Αληθευει οτι θα πληρωνει μονο το καλοκαιρι και τον χειμωνα χαρισμενα?Αν αυτα αληθευουν καποιοι πρεπει να πανε για παραβαση καθηκοντος λεμε τωρα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ