Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δεύτερος Ορθοπεδικός και δεύτερη Παιδίατρος τοποθετήθηκαν στο Νοσοκομείου Καλύμνου

25/01/2023
144 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με ενέργειες της Διοίκησης και του Διοικητού του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκου Φανιού, καλύφθηκαν οι 2 κενές  θέσεις Ιατρών, στην Ορθοπεδική και στην Παιδιατρική Κλινική.

Συγκεκριμένα η κενή θέση του Ιατρού Επιμελητή Α’  στην Ορθοπεδική Κλινική, δημιουργήθηκε μετά τη μετάθεση του 2ου Ιατρού Ορθοπεδικού  Ευάγγελου  Μαργαρίτη, στη Λήμνο,τον περασμένο Οκτώβριο , με αποτέλεσμα να παραμείνει η Κλινική μόνο με το Διευθυντή Ιωάννη Γαλουζή.  Άμεσα ξεκίνησαν οι ενέργειες τόσο από το Διευθυντή της Κλινικής όσο και από το Διοικητή του Νοσοκομείου και από τις αρχές τους νέου έτους 2023,έχει μετατεθεί από το Νοσοκομείο Μυκόνου στην Κάλυμνο και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του, ο Ιατρός Ιωάννης Γλυκοκάλαμος, Επιμελητής Α΄ Ειδικότητας Ορθοπεδικής  

Επίσης μετά από απόφαση που υπέγραψε σήμερα 25 Ιανουαρίου 2023,ο Διοικητής της 2η ΥΠΕ, εγκρίθηκε η πρόσληψη της ιατρού Ιωάννας Θεοχάρη, ειδικότητας ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες. Η ιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης Με την πρόσληψη αυτή καλύπτεται η δεύτερη κενή θέση, που υπήρχε στην Παιδιατρική Κλινική. Εντός 7 ημερών θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση της Παιδιάτρου με το Νοσοκομείο Καλύμνου,προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα της .

Στη φωτογραφία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός με τον Ιατρό Ορθοπεδικό Ιωάννη Γλυκοκάλαμο. 


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ