Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 19/1 – Δείτε σε ποιες περιοχές

17/01/2024
4064 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κω ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θαπραγματοποιηθούνολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την 19-01-2024 ημέρα Παρασκευή στις 08:00 και στις14:00 στις περιοχές: Λάμπη, Πελεζίκη, Μαρμάρι και στη πόλη της Κω, στο νησί της Κω.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.


Ν.Ι. Θεοφιλίδης 

Διευθυντής Περιοχής Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Λευτέρης Κόντος
Λευτέρης Κόντος 18/01 - 09:23
Γιατρός - Γ. Ν. Κω
Λέτε για την ανωνυμία, ότι είναι δειλία και χυδαιοτητα... Και, πιθανότατα, έχετε δίκιο... Οταν, επανειλημμένα, κάποιοι κατεβάζουν τον διακόπτη, χωρίς καμία προειδοποίηση, αυτό πως λέγεται ??? Και μάλιστα συμβαίνει στις ώρες που οι άνθρωποι κάνουν ένα πρωινό καφέ ή το μεσημεριανό φαγητό !!! Εδώ και 26 χρόνια, που κατοικώ και εργάζομαι στην Κω, το ίδιο απαράδεκτο φαινόμενο... Μαζί με τα πεζοδρόμια, πλάτους μισού μέτρου, που στη μέση τους έχουν φυτεμένα δέντρα και ξύλινες κολόνες, είναι τα δύο πιο άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στο όμορφο νησί... Και αυτό το λένε όλοι οι ντόπιοι αλλά και όλοι οι τουρίστες που έχω μιλήσει... Αθάνατη Ελλάδα... Τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν βελτιώνεται... Αξιολυπητο και αξιοκατακριτο... Καλημέρα !

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ