Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διακρίσεις μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κω σε μαθηματικό διαγωνισμό

15/04/2022
61 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Κω είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη για τη διάκριση δύο μαθητών/τριών του Γυμνασίου μας στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Πυθαγόρας», ο οποίος διεξήχθη από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στις 12 Μαρτίου 2022.

Η μαθήτριά μας Ιόλη Παπαδάκη-Ροβόλα και ο μαθητής μας Σταμάτιος Χατζηδημήτρης απέσπασαν τιμητική διάκριση.

Το 3ο Γυμνάσιο Κω, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, την 1η Σεπτεμβρίου 2021, έθεσε πολλούς στόχους, κάποιοι από τους οποίους αφορούν στην επιστημονική - γνωστική ανάπτυξη των μαθητών/τριών του, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας συμμετοχής σε επίσημους διαγωνισμούς επιστημονικών ενώσεων-φορέων.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας φρόντισαν για τη γνωστική-επιστημονική ενδυνάμωση των μαθητών/τριών μας με εθελοντικές εκπαιδευτικές δράσεις, εκτός ωρολογίου προγράμματος, όπως η λειτουργία Math Club από τους Μαθηματικούς του Γυμνασίου μας κα. Κοκώνα Ραφαηλία Παλαπουγιούκ και τον κ. Νικόλαο Γέροντα.

Συνεχίζουμε με τη συμμετοχή μας στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Απόπλους» του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σύρου, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίων του Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριές μας για τη συμμετοχή τους στις εκπαιδευτικές δράσεις του σχολείου μας.


Για το 3ο Γυμνάσιο Κω
 Σωτήριος Μπάρδας
 Διευθυντής


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ