Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαμαρτυρία για τα σκουπίδια και τα μπάζα στην οδό Ψαρρών - Δεν μας στηρίζει η Υπηρεσία καταγγέλλει εργαζόμενος

05/07/2024
663 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Κάτοικοι της περιοχής στην οδό Ψαρρών μιλούν στην κάμερά μας και διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί με την Καθαριότητα, αλλά και για τα μπάζα που εναποθέτουν στην περιοχή.

Από την άλλη, εργαζόμενοι του Δήμου, διαμαρτύρονται για τον όγκο δουλειά που έχουν επωμιστεί, κατηγορώντας την Υπηρεσία, ότι δεν έχει φέρει προσωπικό, ενώ αναφέρουν ότι ορισμένοι εργαζόμενοι τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης από την Υπηρεσία τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 18:35
Καλο
Πόσοι από τους εργαζόμενους προσλήφθηκαν μέσω ΟΑΕΔ και είναι στα γραφεία ενώ έπρεπε να δουλεύουν στον δρόμο, και αυτός με το μηχανάκι ο επόπτης καθαριστής ποιος είναι υποψήφιος υποψήφιος?
Ανώνυμοςχαλια
Ανώνυμοςχαλια 07/07 - 07:22
Βρωμια
Όλο το νησί μια βρωμιά! Απ όπου και αν περάσεις μυρίζει απαίσια!.. στο λιμάνι δε εκεί στο κάστρο ,είναι υγειονομική βόμβα!.!!τι βρωμιά θεε μου! Περνάς πρωί από το λιμάνι και από τα,σκουπίδια και τα πεζοδρόμια βρωμάνε τα πάντα!!! Επιτρέπεται να έχουμε τέτοια εικόνα? Τα πεζοδρόμια γεμάτα λάδια ποτά ότι έχουν ρίξει , εκεί σταμπωμενα βρωμερα!! Αισχος πραγματικά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 14:22
Typical...
Third world country
Ανώνυμος χ.α.
Ανώνυμος χ.α. 06/07 - 09:39
Χ. Α
Οι αλλοδαποι νομιζουν οτι βρισκοντε στη χωρα τους! Και δεν μπορεις να τους μιλησεις! Η γιαγια την γλυτωσε που δεν την κοπανησαν οι α.......οι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 09:19
Επιτελους
Τόσους συμβούλους του δημάρχου πληρώνουμε.Ας βγάλουν ένα πρόγραμμα.Βαρια σκουπίδια μόνο συγκεκριμένες ώρες και μέρες για κάθε γειτονιά.Προστιμο οποίος βγάζει άλλη μέρα .Να τηρεί το πρόγραμμα και ο Δήμος όμως.Οπως και με το μάζεμα των σκουπιδιών που τελευταία οι μέρες παίζουν.
Προμαζεμα
Προμαζεμα 06/07 - 08:34
Απαράδεκτη κατάσταση
Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους της καθαριότητας του δήμου. Αλλά και ο κόσμος βγάζει συνέχεια ότι θέλεις οποτε τους έρθει. Έχει χαθεί ο έλεγχος σε όλα. Κρίμα για την Κω
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 00:50
Χμμμ
Χατζηχριστοφης τα ίδια στο εργοτάξιο ένας δουλεύει και έχει βολεψει τους υπόλοιπους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 00:25
μόλις χτυπήσει
κάποιος τότε θα κάνει κάτι ; μην γελιομαστε εχουν τραυματιστεί κατα καιρούς υπάλληλοι του δήμου αλλά πέφτουν τηλέφωνα και κλείνουν στόματα ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ