Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήλωση του κ. Γιάννη Κρητικού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

05/10/2022
50 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους/στις εκπαιδευτικούς όλου του κόσμου, που με το σημαντικό τους έργο συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας μας. Αποτελούν τους στυλοβάτες της μάθησης και βοηθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις αξίες και τις εμπειρίες καθώς και όλα τα απαραίτητα όπλα που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. 

Η επένδυση στον/στην εκπαιδευτικό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια κοινωνία που θα βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους”.


‘Στον πατέρα μου χρωστάω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην.’
 Αλέξανδρος ο Μέγας


Το Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/10 - 00:32
Προσωπική προβολή
Αυτός ο γνωστός σε ολους μας διπρόσωπος ξερολας εχει ξεφυγη !Παλεύει με νυχια και με δόντια να βρησκετε στην δημοσιότητα. Δεν τον ενδιαφέρει απολυτος τίποτα άλλο ! Όλα για την προσωπική του προβολή ! Τέτοιοι Μαςωνοι σαν αυτόν ειναι η προςωποποιηςη της κατάντιας των Κωων ! Παντα ήταν και θα ειναι όπου φυσά ο άνεμος ! Αρκεί να βρησκετε στην δημοσιότητα !Και μην μου πείτε οτι τον ζηλεύω και τα γράφω αυτά ;
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/10 - 14:29
Κοινωνία
Η ημέρα των εκπαιδευτικών γιορτάζεται των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου στην Ελλάδα. Οι Μασωνικες γιορτές της παγκοσμιοποίησης δεν πρέπει να μας αφορούν ούτε να τους δίνουμε σημασία. Έτσι γιορτάζουν παγκόσμια ημέρα μητέρας η πατέρα και μετά θέλουν να γράφουν στα χαρτιά γονέας Α η Β. Καταργούνται την ιερότητα των γονέων μας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ