Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δημ. Καλλούδης: Απογοήτευση από την εικόνα της Πόλης…

16/05/2023
334 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Νωρίς το πρωί. Το καράβι Πλησιάζει. Ο ήλιος μόλις αρχίζει να ανατέλλει. Η ομορφιά του νησιού αναδύεται μέσα απο ένα παχύ πουσι. Πάντα αισθάνεσαι ένα ρίγος και δέος μαζί στη θωριά της Κω.

Το ποδήλατο μου με περιμένει για μια βόλτα στο ψαλίδι όπως κάνω κάθε που έρχομαι στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Καθώς ποδηλατουσα ένα μικρό χαντάκι βρέθηκε στη ροδα και παίρνω μια ωραία κωλοτουμπα, ευτυχώς το ατύχημα μικρό και η ζημιά του ποδηλάτου μικρή.

Γιατί όμως το χαντάκι το οποίο για κάποιον λόγο το άνοιξαν δεν φρόντισαν να προστατέψουν με ένα πλέγμα τους ποδηλάτες και τους πεζούς? Και επιπλέον ποσό χρόνο διαρκούν αυτές οι ατελείς εργασίες που τελειωμό δεν έχουν όπως διατείνονται οι καταστηματάρχες της περιοχής Ψαλιδιου, και αποτρέπουν την προσέγγιση των επισκεπτών στα καταστήματα τους;

Θα το εκτιμούσαμε αν υπήρχε κάποια απάντηση.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Κατά την διαδρομή παρατήρησα και φωτογράφισα σκουπίδια, τραπέζια σπασμένα, καρέκλες ξεχαρβαλωμένες, κορμοί δένδρων, κλώνοι από κλαδέματα, πορτοπαραθυρα άτακτα, και, χωρίς ντροπή πεταμένα.

Είναι καθήκον και προτεραιότητα θα έλεγα του Δήμου να αποκαταστήσει όλες αυτές τις αβλεψίες και να συνεφέρει την πόλη.

Στο τέλος του σημειώματος σας χαρίζω μια φωτογραφία μπουκαμβιλιας από το σπίτι μου για να γλυκάνω με την ομορφιά της, την πίκρα που σας έδωσα.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/05 - 23:21
Γνώστης
Ήρθες να στηρίξεις την ΠΑΣΟΚαρα; Αυτή που σας στήριζε χρόνια; Ξέρεις εσύ, ραδιομέγαρο μεριά.Γιατί για να κάνεις ρεπορτάζ για τις λακκούβες της Κω, δεν ήρθες, δεν το πιστεύω. Άντε ψήφο στον Αμερικάνο και άφησε την Κω με τις λακκούβες της.
ΑνώνυμοςΚωος
ΑνώνυμοςΚωος 16/05 - 19:54
Α
Εγώ λέω ότι είμαστε κακομαθημένος λαός και μετά φταίει ο Δήμος

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ