Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Δημόσια Διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου (2019-2023)

27/07/2022
75 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Κω 2019 – 2023, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Αυγούστου 2022, κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, προτάσεις συμπλήρωσης ή και τροποποίησης του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Όλες οι προτάσεις θα ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη του τελικού σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κω, το οποίο στην συνέχεια θα εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάθε πολίτης μπορεί, ακολουθώντας απλή διαδικασία, να συμμετάσχει στην ηλεκτρονική διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κω, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kos.gov.gr/diavoulefseis/dimosia-diavoulefsi-stratigikou-schediasmou-dimou-ko-2019-2023/

όπου μπορεί να ενημερωθεί για τους άξονες του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού και να απαντήσει στο σχετικό Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης, συμμετέχοντας στην ανοιχτή διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου (υπ’ όψιν κας Καραναστάση Α., Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης, Σκεύου Ζερβου 40, 85300 Κως) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] έως 14.08.2022.

Τα κρίσιμα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης που αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της αυτή η Δημοτική Αρχή και το όραμά της στοχεύουν σε:

Ø ενωμένη κοινωνία,

Ø αποτελεσματικό Δήμο,

Ø ισχυρή Τοπική Οικονομία.

Όλα αυτά γίνονται πράξη με συνεργασία και με Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης.

Οι Στρατηγικοί Στόχοι αποτελούν γενικές κατευθύνσεις της Δημοτικής Αρχής που εξειδικεύονται σε άξονες και μέτρα.

Για τη κατάρτισή τους λαμβάνονται απαραίτητα υπόψη οι κατευθύνσεις του αναπτυξιακού σχεδιασμού σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, ο υφιστάμενος χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός καθώς και οι προτεραιότητές που απορρέουν από θεσμοθετημένα χρηματοδοτικά μέσα, αναδεικνύοντας την τοπική τους διάσταση, με απώτερο σκοπό:

1. Την προστασία & αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και την διασφάλιση της ποιότητας ζωής,

2. Την βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των κατοίκων,

3. Την βελτίωση της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης,

4. Την βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου.

Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/07 - 20:56
Άργησαν χαρακτηριστικά πολύ !
είμαστε Ιούλιος 2022, μάλλον δεν κολλάει σχεδιασμός για το 2019-2023 ! Βρισκόμαστε 1 έτος πριν τις εκλογές !!! Άργησαν χαρακτηριστικά πολύ !!!
Δημοτικος υπάλληλος
Δημοτικος υπάλληλος 27/07 - 16:34
μηχανογραφηση γιοκ
Βρε εσεις μιλατε για διαβουλευση και δεν μπορεις να μπεις μεσα καν...μονοι σας τα λετε μονοι σας αποφασιζεται για το μελλον του νησιου εισαστε το λιγοτερο τραγικοι δεν υπαρχει τροπος να μπει καποιος να γραψει στην διαβουλευση σας εφαγε η αμεση δημοκρατια τρομαρα σας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/07 - 16:22
Τελειωσατε
Προγραμμα '19-'23!!! Φευγετε δεν προκαματε βρε αθεοφοβοι; ουστ.
Ψιτ
Ψιτ 27/07 - 15:28
Ψιτ
Γελανε και τα τσιμεντα οταν κανουν λογο οι ανικανοι για Στρατηγικο Σχεδιασμο....χαχαχαχαχΣας βλεπουν ρεεεεεεεε!!!χαχαχαχαχχ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ