Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Για άλλη μια φορά, θύμα της παράταξης του ο κ. Σιφάκης! Άγνοια, ψέματα, παραπληροφόρηση!

21/06/2024
196 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Είναι απορίας άξιο, πως ο κ. Σιφάκης, με τόσα χρόνια παρουσίας στα δημοτικά έδρανα, αφήνει να τον παρασύρουν σε γκάφες ολκής, συνεργάτες του που, είτε μεθοδευμένα είτε λόγω έλλειψης γνώσης, τον "καθοδηγούν" πολιτικά. 

Αυτό μάλιστα γίνεται ακόμα χειρότερο και πιο ανησυχητικό, όταν τα μέλη της παράταξης του, συμμετέχοντας σε συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής, λαμβάνουν γνώση, ψηφίζουν αλλά μάλλον το αποκρύπτουν (?) από τον επικεφαλής τους.

Όσον αφορά στο ζήτημα που αναφέρει λοιπόν ο κ. Σιφάκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπέβαλλε ο δήμος Κω πρόταση χρηματοδότησης για την «ενίσχυση της  πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών του Δήμου Κω».

Σαφώς και ο δήμος Κω υπέβαλλε πρόταση για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Πυροπροστασίας Κατοικημένων Περιοχών σε OTA Α ́ Βαθμού με Περιαστικά Δάση» του Πράσινου Ταμείου.

Η μελέτη που υποβλήθηκε αναφέρεται σε διεκδίκηση χρηματοδότησης  515.000€.

Μια μελέτη που έγινε με την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αναπτυξιακών Έργων Κώστα Χόνδρου, με παροχή στοιχείων από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη, με εποπτεία και επιμέλεια της πρότασης από τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Κω Μαρία Κρητικού. 

Αναφέρεται δε, στην υλοποίηση των αναγκαίων εργασιών για την αποτροπή εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών και συγκεκριμένα στη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, στις παρακάτω περιοχές υλοποίησης: Ασφενδιού-Ζια, Πλατάνι, Πυλί, Αντιμάχεια, Καρδάμαινα και Κέφαλο, πλησίον, σύμφωνα και με το ζητούμενο της πρόσκλησης, σε κατοικημένες περιοχές.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της πλάνης που βρίσκεται ο κ. Σιφάκης, δίνουμε στη δημοσιότητα το έγγραφο υποβολής της σχετικής πρότασης, το τεχνικό δελτίο καθώς και το πρακτικό από την συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής, όπου φαίνεται ότι η παράταξη του κ. Σιφάκη ψήφισε υπέρ της πρότασης που καταθέσαμε, με τα παρακάτω στοιχεία:


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Α/Α

Αριθμός Πρωτοκόλλου

Ημερομηνία Υποβολής

Πρόταση

Πρόγραμμα

2493/2024

2024-003874

2024-06-20T 14:05:08.562424

Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών στον Δήμο Κω.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΕ ΟΤΑ Α΄ ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΑ ΔΑΣΗ


Μέσα σε όλα αυτά ποιο είναι το συμπέρασμα;

Ξένοι στην ίδια πόλη οι σύμβουλοι της Δύναμης Αλλαγής, δεν συνομιλούν καν μεταξύ τους και αυτό είναι δική τους επιλογή. 

Δεν έχουν όμως δικαίωμα, να καλλιεργούν  τον φόβο και την ανησυχία στην τοπική μας κοινωνία, στηριζόμενοι στο ψέμα και την παραπληροφόρηση.Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κως
Κως 24/06 - 01:10
Αν είναι δυνατόν
Το ότι δώσατε το έργο της αποκομιδής σε εργολάβο για το πόσο ένα εκατομμύριο κ τριακόσια χιλιάδες ευρώ αντί να πάρουμε 4 καινούργια απορριμμάτοφαρα κ να πάρετε παραπάνω άτομα για δουλειά η μόνιμους αυτό είναι απαράδεκτο κ δεν είναι μόνο φέτος, αυτό γίνεται δύο χρόνια τώρα με τα λεφτά να πηγαίνουν στον αέρα δείτε το
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 11:39
Έλα Χριστέ μου
Δηλαδή εάν δεν έρθουν τα χρήματα θα καούμε. Άσε που οι άλλοι της αρχαιολογίας κολλητή του δήμαρχου θα ξεκινήσει τον καθαρισμό τον Οκτώβριο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 09:08
ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ....
Δήμαρχε, από το καταθέτω πρόταση, εγκρίνεται και προχωράω στην υλοποίηση, υπάρχει μακρύς δρόμος. Η πορεία σας δείχνει ανικανότητα να ολοκληρωθούν τα έργα... ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ....
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 22/06 - 06:02
ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΒΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ !!!!! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ