Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Κουτοπονηριές του αδιάβαστου Κυρίτση μπροστά στο πολιτικό του αδιέξοδο - Υπόνοιες και ψέματα επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν

03/05/2023
99 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο κ. Κυρίτσης νομίζει ότι με κουτοπονηριές ίσως καταφέρει να ξεπεράσει το πολιτικό αδιέξοδο που βρίσκεται.

Δεν έχει καταλάβει ότι μετά από 25 χρόνια στα δημοτικά πράγματα δεν πιστεύει κανείς τα ψέματα του. 

Αν και γνωρίζει τι ισχύει με τις συμβάσεις έργων.

 Ότι δηλαδή, με νόμο του Κράτους επιβλήθηκαν το 2022 κανόνες για να αντιμετωπιστεί η ραγδαία αύξηση των τιμών των υλικών λόγω της ενεργειακής κρίσης. 

Κι όμως. Ο ίδιος, μεταφέρει την ευθύνη στο δημοτικό συμβούλιο αφήνοντας υπόνοιες για «καπέλο», αυτό δηλαδή που η πολιτεία, αδυνατώντας να ανταποκριθεί, μετέφερε ως οικονομικό βάρος στους δήμους όλης της χώρας.

Ακόμη και σε αυτό όμως αναφέρει ψευδή ποσά, διαφορετικά από τα πραγματικά, χαρακτηριστικό δείγμα της ανεπάρκειας του. 

Όταν το πραγματικό ποσό, στο έργο των ασφαλτοστρώσεων στη Δημοτική Ενότητα Κω, είναι 213.756,93€, όπως ξεκαθαρίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο ίδιος μιλά για 263.509,81 ευρώ, για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Τέτοιες ανακοινώσεις, χαμηλού επιπέδου, με υπόνοιες και ψεύδη, δείχνουν ξεκάθαρα στους συμπολίτες μας τα τραγικά αδιέξοδα ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στο νησί μας, έχοντας κλείσει τον κύκλο τους στη δημόσια ζωή του τόπου μας. 

Παράλληλα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση των συνδημοτών μας στις προσπάθειες που καταβάλει για τον τόπο μας η δημοτική αρχή Νικηταρά.

Γιατί οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν καλά ότι δεν είναι ίδιοι. 


Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/05 - 20:23
Τα χάλια σας
Χάλια σας δεν τα βλέπετε? Τι κάνετε που έχετε καταντήσει την Κω εν όψη τουριστικής περιόδου ένα χαλί? Δρόμους δεν έχουμε 2 έργα κάνατε το ένα χειρότερο από το άλλο. Ρε δεν πάτε για καμία φωτογραφία αυτό κάνετε καλά μόνο.
Αλλη μια ανακοινωση
Αλλη μια ανακοινωση 03/05 - 18:34
διχαστικου και εμμονικου λογου
Μεγαλομανιακοι και παντοδυναμοι νυν .... μην γραφετε και μην απαντατε!!!Σιωπηστε .... ειναι το τελευταιο καλυτερο που μπορειτε να κανετε!Βγαζοντας εκλογικα αποτελεσματα για αλλη μια φορα... εμεις το μεταφραζουμε σαν πολλαπλασιασμο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ