Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Με πολύ θετικά μηνύματα για την Κω ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση «ΙΤΒ 2024» στο Βερολίνο

11/03/2024
161 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, την ITB Berlin, έδωσε το παρόν ο Δήμος της Κω με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού, την κα Ματίνα Βουκελάτου –Χριστοδουλίδη.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους  κορυφαίους Tour Operators, με παράγοντες του τουρισμού, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, με M.M.E καθώς επίσης και με θεσμικούς παράγοντες, όπως  την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δ. Φραγκάκη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι τα μηνύματα για την επερχόμενη τουριστική περίοδο είναι άκρως ενθαρρυντικά. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, η Αντιδήμαρχος επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάδειξη του προορισμού μας ως έναν έξυπνο τουριστικό προορισμό αλλά και στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν υψηλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί μας ,  γεγονός που σηματοδοτεί ότι το νησί μας, για άλλη μια φορά θα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Γερμανών τουριστών.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/03 - 15:51
Ανησυχώ!
Βάλατε καθαριότητα καί τάξη στο σπίτι ?????? μάς πρώτη προτεραιότητα!(Νησί μάς)!Οι φιλοξενούμενοι θα βουτήξουν στα σκουπίδια, στους κακούς δρόμους της,στην αδικαιολόγητη ακρίβεια, στις βρώμικες και ανοργάνωτες , παραλίες, όπως και Στην έλλειψη ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ! Μια καλή νοικοκυρά! πρώτα τάξη Στα τού οίκου της,και καλή επισκέπτες!!!
Αναγνώστες
Αναγνώστες 13/03 - 10:15
Πολιτική
Συχνά και κάθε τόσο αφορμή για Ταξίδια δωρεάν και Φωτογραφίες για προβολή.αυτα είστε.
Ανώνυμος ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ
Ανώνυμος ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ 12/03 - 07:00
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ
Συγχαρητήρια κυρία αντιδήμαρχε που το μόνο που σε νοιάζει για το νησί ειναι ο τουρισμός. έχετε λύσει ολα τα προβληματα. είστε ολοι απαράδεκτοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/03 - 01:28
Η εμμονή σας
με τον τουρισμό και την προώθηση του νησιού είναι στα όρια της παράνοιας.... εδώ ο κόσμος καίγεται και εσεις εκεί....θα τα τσιμπήσετε τα λεφτά μην αγχώνεστε, λίγο πιο ήρεμα Ασχοληθείτε με το νησί και τους κατοίκους του και θα έρθουν τουρίστες είτε πάτε είτε δεν πάτε Σας ενημερώνει κανείς για οτι δεν θέλουμε άλλα ξενοδοχεία και τουρίστες ή πέρα βρέχει ?
Δημότης
Δημότης 11/03 - 18:14
Τουρισμός
Α....καλά, το βιολί σας εσείς. Είδαμε το χώρο που σας παραχώρησαν....τραγικό

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ