Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ: ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

02/03/2024
57 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Δήμος ΝΙΣΥΡΟΥ είναι περήφανος που είναι ένας από τους 1000 δήμους-εταίρους του δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης» (BELC), ενός πανευρωπαϊκού δικτύου τοπικά εκλεγμένων πολιτικών.

1000 μέλη στο δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης», σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Το δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής

αυτοδιοίκησης» (BELC) μόλις καλωσόρισε το 1000ο μέλος του αυτή την εβδομάδα. Με μέλη σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας με 27 συνεργαζόμενους δήμους, είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο τοπικά εκλεγμένων πολιτικών, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου συμμαχία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των τοπικών κυβερνήσεων. Το δίκτυο BELC υλοποιείται σε στενή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακών και Τοπικών Συμβούλων της Επιτροπής των Περιφερειών.

Στα μέλη, που μπορούν να ενταχθούν σε εθελοντική βάση, δίνεται η ευκαιρία να

επισημάνουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν απήχηση στην εκλογική τους περιφέρεια, όπως η χρηματοδότηση νέων αγροτών, η ερήμωση των αγροτικών περιοχών, η δημιουργία έξυπνων πόλεων, η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων κ.λπ. .

Τα μέλη του δικτύου BELC, έχουν προνομιακή πρόσβαση σε επίσημες πηγές επικοινωνίας της ΕΕ στη δική τους γλώσσα. Τους προσφέρονται επίσης σεμινάρια, πρόσβαση σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για αλληλεπίδραση με τους ομολόγους τους σε ολόκληρη την ΕΕ, καθώς και η ευκαιρία να επισκεφθούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες και να συνομιλήσουν με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ που ασχολούνται με τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Το έργο διαθέτει επίσης μια τοπική ομάδα υποστήριξης, που αποτελείται από υπεύθυνους επικοινωνίας και συντονιστές σε κάθε κράτος μέλος, για πρόσθετη υποστήριξη στα μέλη.

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ