Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οι αντιρρήσεις στο Δασαρχείο πρέπει να κατατεθούν και ταχυδρομικά!

02/08/2022
51 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Και... ταχυδρομικά (εκτός από ηλεκτρονικά) θα πρέπει να κατατεθούν οι αντιρρήσεις και οι αιτήσεις διόρθωσης για τους δασικούς χάρτες!

Αυτό διευκρινίζει με βάση τον σχετικό νόμο, το Δασαρχείο Δωδεκανήσου, γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Πράγματι, 2.500 συμπατριώτες μας έσπευσαν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις ενστάσεις τους, αλλά... αυτό δεν αρκεί.

Παρότι (υποτίθεται) βρισκόμαστε στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η γραφειοκρατία καλά κρατεί! Έτσι όλοι αυτοί που κατέθεσαν ηλεκτρονικά ενστάσεις καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και ταχυδρομικά.

Αυτό μάλιστα θα πρέπει να το πράξουν μέχρι τις 11 Αυγούστου, αλλιώς οι αιτήσεις τους δεν θα εξεταστούν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη διαπιστώσαμε ότι έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα αλλά δεν έχουμε παραλάβει ταχυδρομικά περί τις 2000 αντιρρήσεις και 500 αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων.
Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του Ν. 3889/10 και την Απόφασή μας με αρ. πρωτ. 5962/5-2-2021 (ΑΔΑ 6Φ49ΟΡ1Ι-ΘΚ0) «Ανάρτηση του δασικού χάρτη των περιοχών αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Δωδεκανήσου και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του» είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των προδήλων σφαλμάτων εντός 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ).
Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν τις υποβληθείσες εμπρόθεσμα αντιρρήσεις τους και τα εμπρόθεσμα υποβληθέντα αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων, μαζί με όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά και να μας τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο, μέχρι τις 11 Αυγούστου.
Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Δασών στη Ρόδο.
Οι μεν αντιρρήσεις θα αποστέλλονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ ) της Δ/νσης Δασών Δωδ/σου, στην ταχυδρομική διεύθυνση Γεωργίου Μαύρου 2, κτίριο Δ.Ο.Υ. περιοχή Ζέφυρος, 85132 Ρόδος, οι δε αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων απευθείας στην Δ/νση Δασών Δωδ/σου, Γεωργίου Μαύρου 2, κτίριο Δ.Ο.Υ. περιοχή Ζέφυρος, 85132 Ρόδος.
Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΔΑΣΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑrodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ