Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δύναμη Αλλαγής: Απ’ ευθείας ανάθεση έργου του Δήμου προϋπ. 788.580,00 €!!!

19/05/2022
195 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“ Κάθε μέρα που περνά ξεπερνούν τον εαυτό τους και επιβεβαιώνουν ότι είναι μακράν η χειρότερη δημοτική αρχή στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού.


Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα διέψευδαν την απόφαση τους για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, αφού κατηγορούσαν όλους τους προηγούμενους ότι δεν έκαναν τίποτα, αφού εγκατέλειψαν το στόλο των οχημάτων στην τύχη του, με πολύ θράσος αποφάσισαν την απ’ ευθείας ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη. 


Και τα λεφτά δεν είναι λίγα.

Κοντά στα οχτακόσια χιλιάρικα απ’ ευθείας σε ιδιώτη με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης…..


Ήξεραν ότι θα τα έδιναν στον ιδιώτη.

Ήξεραν που έχουν οδηγήσει το στόλο των οχημάτων, μη μας πουν ότι παρέλαβαν χάος, τρία χρόνια διοικούν υποτίθεται. Τι έκαναν;


Πολύ απλά έφεραν τα πράγματα έτσι ώστε να δώσουν 800 χιλιάρικα (περίπου) χωρίς δεύτερο διαγωνισμό γιατί λέει δεν προλαβαίνουν…


Πως τα κατάφεραν; 

Έπρεπε να φτάσουμεστις 10 Μαρτίου,να αποφασίσει η Ο.Ε.
 τη διενέργεια διαγωνισμού.


 Στις 9 Μαΐου , παρά την ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού για την επαναδιακήρυξη ή τη ματαίωση του διαγωνισμού γιατί δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά, η ομάδα που διοικεί το δήμο ψήφισε, μόνη της, τη διαδικασία με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, χωρίς καμία τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού!

788.580,00€!!! Δε θα τα έλεγε κανείς και λίγα….


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
κοτης
κοτης 19/05 - 19:26
δεν ξεχνω!!!
και τι θελετε οι ταξιδιαρηδες? ξεχασατε που ειχατε πεταμενα στα χωραφια και στη θαλασσα τα μηχανηματα του δημου? ξεχασατε που ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ εφερε πεντε καινουργια αποριμματοφορα για να ενισχυσει τον στολο που ειχατε παρατησει στον αυτοματο?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ