Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Κω, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς και στις δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν κυρίως υλικές ζημιές.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γρηγορίου Ε΄, όταν ένα μηχανάκι εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα η οδηγός να τραυματιστεί ελαφρά. Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμονή ξεπέρασε τη μισή ώρα, καθώς το διαθέσιμο ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.
Το γεγονός αυτό προκαλεί για ακόμη μία φορά προβληματισμό, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η Κως εξακολουθεί να δέχεται αυξημένη κίνηση και πληθώρα επισκεπτών.
Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι η μηχανή του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο νησί κατά τους θερινούς μήνες έχει αποχωρήσει μετά το τέλος Αυγούστου και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί η παρουσία της στην Κω.
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντίστασης, όπου συγκρούστηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Τα δύο περιστατικά επαναφέρουν στο προσκήνιο το ζήτημα της επαρκούς στελέχωσης και επιχειρησιακής κάλυψης του ΕΚΑΒ στην Κω, καθώς σε ένα νησί με αυξημένη κυκλοφορία και μεγάλο αριθμό κατοίκων και επισκεπτών, η άμεση ανταπόκριση σε ένα επείγον περιστατικό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.
Δύο τροχαία στο κέντρο της Κω -"Αποχώρησε" απο το νησί η μηχανη του ΕΚΑΒ
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
06/09 - 13:35
Lidl
Τουλάχιστον εσείς δεν ανεβάζετε τροποποιημένες φωτογραφίες όπως άλλα μέσα ενημέρωσης για το ατύχημα στα λιντλ
Ανώνυμος
06/09 - 00:12
Φράκαρε ο ήδη στενός δρόμος στο τροχαίο στο θεατράκι
Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν μπουν αλλά 500 ενοικιαζόμενα όταν κτιστούν και άλλες μεγαλες μονάδες. Καλό είναι να γίνουμε όπως στην Αθήνα με τα μονά - ζυγά. Τελικά είμαστε για κλάματα.
Ανώνυμος
06/09 - 00:09
Τι επιπλέον έγινε στην διάβαση πεζών στο ΧΑΝΙ.
Την ώρα που κειτόταν η γυναίκα στο δρόμο, Σάββατο μεσημέρι,λίγο πιο πέρα σταματήσαμε στην διάβαση στο Χάνι και περνάγανε οι πεζοί. Ένα ηλεκτρικό πατίνι με έναν νεαρό πέρασε ανάμεσα στους πεζούς αδιαφορώντας τελείως και φυσικά άκουσε τα εξ αμάξης. Και μάλιστα στρίβει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον μονόδρομο αριστερά που πάει στα ΚΤΕΛ και μπλέκεται με τα αμάξια που ερχόντουσαν κανονικά. Κάποιο μαγαζι εκεί διαθέτει κάμερες. Μετά λέμε γιατί έχουμε ατυχηματα Ας πράξει η αστυνομία τα δέοντα.
Ανώνυμος
05/09 - 23:01
??
Το άλλο τροχαίο το απόγευμα έξω από τα Lidl γιατί δεν υπάρχει πουθενά; Ήταν κανα μεγάλο όνομα και το κρύβουμε;
Ιθαγενεις βορειο Αφρικανοι
05/09 - 21:38
Οτιγουσταρωκανωσεαυτητηποληοπουγουσταρωπαρκαρω
Φερτε κι'αλλους χωραμε ολοι οι καλοι χωρανε, οι κακοι (μονιμοι κατοικοι) δεν χωραμε μονο.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ