Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή ο Κώστας Ζεμπιλλάς από την Κάλυμνο (65 ετών)

29/04/2024
289 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σοκ και θλίψη σκόρπισε στην Καλυμνιακή κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Ζεμπιλλά, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο απόγευμα 27 Απριλίου 2024.

Ο Κώστας Ζεμπιλλάς γεννήθηκε στην Κάλυμνο το στις 2 Ιουλίου 1959 . Αποφοίτησε από το Οικονομικό Γυμνάσιο του νησιού και ασχολήθηκε με το Εμπόριο. Διατηρούσε Κάβα ποτών μαζί με εμπόριο σφουγγαριών, στο κατάστημα του, δίπλα στο Αναγνωστήριο Καλύμνου στην κεντρική πλατεία.

Παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Χριστίνα Παπουτσή, που υπηρετεί στο Μανιάειο και είναι Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου “ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ”, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια με 2 εξαιρετικά παιδιά , την Έλενα πτυχιούχος Νομικής, δικηγόρος που εργάζεται στο Ναυτιλιακή κλάδο και το Γιάννη που είναι πτυχιούχος Βιολογίας και συνεχίζει στην Ιατρική και βρίσκεται στο 5ο έτος σπουδών.

Ο Κώστας Ζεμπιλλάς ήταν υποδειγματικός οικογενειάρχης ,αγαπούσε την οικογένεια του και ήταν πάντα υπερήφανος για τα 2 εξαιρετικά παιδιά του και τις σπουδές τους. Εργατικός, δραστήριος, δημιουργικός, αγαπητός, γνήσιος και ντόμπρος, αυθόρμητος, με χιούμορ, με χαμόγελο, με άποψη και ιδέες για την ανάπτυξη του νησιού.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, στις 3.00 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό Σωτήρος Χριστού. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 το πρωί. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Λιμνιώτισσας.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ