Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Έφυγε” από τη ζωή ο Εμμανουήλ Κρούσκος από την Κάλυμνο

12/05/2023
275 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με βαθύτατη θλίψη σας ανακοινώνουμε την εκδημία του λατρευτού μας θείου Εμμανουήλ Κρούσκου, ο οποίος άφησε χθές την τελευταία του πνοή σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο εκλιπών διακρίνοταν για την αγάπη του προς την ζωή , την τόλμη και το μεράκι του σε ο,τιδήποτε καταπιανόταν, τον ζήλο του για το ωραίο και το ιδανικό, την πνευματική και ψυχική του καλλιέργεια και και την δημιουργικότητα του.

Υπήρξε στοργικός σύζυγος στην λατρεμένη του Λαμπρινή, υποδειγματικός οικογενειάρχης και καλός πατέρας για τα τρια του παιδιά, Ειρήνη, Ερμή και Ελπίδα, πάντα θερμός συμπαραστάτης στην ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους του.

Ήταν δημιουργικός και πρωτοπόρος στην εργασία του και αφοσιωμένος σε αυτό που πίστευε και υπηρετούσε στην ζωή του.

Αγαπούσε την ιδιαιτερη πατρίδα του την Κάλυμνο και αυτό το έδειχνε όχι μονο με λόγια , αλλά και με πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπατριώτες του. Η εκδημία του θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό και για όσους τον αγαπήσαμε και για την καλυμνιακή κοινωνία.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Δευτέρα 15 Μαΐου , ώρα 11.00′, στον Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου , δήμου αγίου Δημητρίου, Αθήνα.

Θεος σε αναπαυση εν χώρα ζωντων , αγαπημένε μας!

Ο ανιψιός σου. π.Παντ. Κρούσκος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ