Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 74 χρονών ο Καλύμνιος πολιτικός μηχανικός Γρηγόρης Εργάς

19/06/2024
432 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γρηγόρης Εργάς,  την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024,μεσημέρι, στην Αθήνα

Ο Γρηγόρης Εργάς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1950 στην Κάλυμνο και ήταν το πρώτο παιδί από τα τρία της οικογένειας του Γιώργου και της Ειρήνης Εργά. Τα άλλα 2 αδέλφια του ο Νικόλας και η Αγγελική.

Ο Γρηγόρης μετά την ολοκλήρωση των Γυμνασιακών του σπουδών στην Κάλυμνο, εισήχθη στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, επέστρεψε στην Κάλυμνο, όπου άνοιξε Τεχνικό Γραφείο, ενώ συνεργάστηκε και με άλλους συναδέλφους του.

 Το Τεχνικό Γραφείο στην Κάλυμνο το διατήρησε μέχρι το 2.000 ,ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάστηκε σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία στον κατασκευαστικό κλάδο. Με άριστες τεχνικές γνώσεις υλικών και διαδικασιών πολιτικού μηχανικού, με μεγάλη εμπειρία, πρωτοπόρες ιδέες, με υποδειγματική μεθοδικότητα, με οργανωτικές ικανότητες, συνεργάσιμος, συμμετείχε στην εκπόνηση μελετών και επίβλεψης κατασκευής μεγάλων έργων.

Ο εκλιπών είχε τρία εξαιρετικά παιδιά. Το Γιώργο γιατρό, που εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, τη Ζηνοβία, Ωκεανογράφο και την Ειρήνη καπετάνισσα και ιδιοκτήτρια ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους του “FUSION”, που πραγματοποιεί εκδρομές στα γύρω νησιά. Επίσης 2 εγγόνια.

Η σορός του Γρηγόρη θα μεταφερθεί στην Κάλυμνο την Πέμπτη ,με το πλοίο της γραμμής, ενώ η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ