Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Καλυμνίων Φίλιππος Χριστοδούλου

30/12/2022
238 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην Καλυμνιακή κοινωνία, η είδηση ότι σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022,πρωινές ώρες, άφησε αιφνίδια στο σπίτι του όπου βρισκόταν, την τελευταία του πνοή, ο Φίλιππος Χριστοδούλου (72 ετών).

Ο εκλιπών γεννήθηκε το Μάρτιο του 1950,ήταν εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπηρέτησε σε διάφορα Σχολεία του νησιού και διετέλεσε Διευθυντής στο 3ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου.

 Είχε ενεργή συμμετοχή στα τοπικά πολιτικά δρώμενα για αρκετά χρόνια και ήταν στενός Συνεργάτης του πρώην Δημάρχου και Επάρχου Γεωργίου Ρούσσου.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Καλυμνίων την περίοδο 2003-2010.

Αποχώρησε από την ενεργή τοπική πολιτική σκηνή, μετά την παραίτηση του Γιώργου Ρούσσου, ενώ μέχρι και τώρα, ήταν από τους στυλοβάτες και συνεργάτες της Μαρίας Θεοδωρίδου στο  Σωματείο Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας,με την τεράστια εθνική προσφορά στη διάδοση και εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας.

Παντρεμένος με την Αντωνία Κορφιάτη, είχαν τρία εξαιρετικά κορίτσια τη Σεβαστή, Αθηνά και Άννα καθώς και 7 εγγόνια.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεολόγου στις 2.00 το μεσημέρι ,ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 περίπου το πρωί.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ