Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΟYΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΙΑ ΝΙΣΥΡΟΥ

03/05/2023
75 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεγάλη αισθητική παρέμβαση του Δήμου Νισύρου. Μετά την εγκατάσταση υπόγειων κάδων στους οικισμούς Μανδράκι και Πάλους, έγινε εγκατάσταση υπόγειων κάδων στους οικισμούς του Εμπορειού και Νικειών. Η αναβάθμισης της αισθητικής του νησιού μας αλλά και εν γένει της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας, σε πλήρη εξέλιξη.

Η Δημοτική Αρχή με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά και αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν διάφορα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά κρατικά προγράμματα,κατάφερε να εντάξει το έργο«ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΓΥΓΙΟΥ 2019».

Το έργο έχει προϋπολογισμό159.960,00 €, εκ των οποίων το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί το ποσότων 111.972,00 €, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 47.988,00 € καλύφθηκε από ιδίους πόρους.

Τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτήν τη δράση είναι σημαντικά για την κοινωνία, το περιβάλλον, και την οικονομία.

Άλλα τρία συστήματα υπόγειων κάδων έχουν προγραμματιστεί για το Μανδράκι για να υπάρχουν πλέον μόνο υπέργειοι κάδοι ανακύκλωσης..


Ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος δήλωσε σχετικά: «Ένα ακόμη έργο, αυτό της προμήθειας και εγκατάστασης περισσότερων υπόγειων κάδων στον Δήμο μαςπου αποτελούσε δέσμευσή μας υλοποιείται, αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου. Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου Νισύρου. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας χωρίς καμμιά παρέκκλιση. Τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ο βιολογικός καθαρισμός, η επέκταση του λιμανιού, η ανακαίνιση των Ιαματικών Λουτρών, προχωρούν εντός των ορίων του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει».

Δήμος Νισύρου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ