Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκδήλωση για την «Εφαρμογή των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, με άθληση και διατροφή» - Θα τιμηθούν δύο Κώοι που διαπρέπουν

31/05/2024
115 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Εκδήλωση για την «εφαρμογή των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, με άθληση και διατροφή», διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Κω, σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω και τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 09.00, στο χώρο που έχει τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Ιπποκράτη. 

Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, στους οποίους θα μιλήσουν για την αξία της εφαρμογής των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Παπαθεοδώρου και η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Κατερίνα Καλέργη. 

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν δύο διακεκριμένοι συμπατριώτες μας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ και ο Επεμβατικός Καρδιολόγος κ. Μιχάλης Κουτούζης, Διευθυντής της Ζ΄ Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. 

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κω, με στόχο οι νέοι και οι νέες του νησιού μας να γνωρίσουν τις Ιπποκρατικές αρχές, που αφορούν την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ιπποκράτης της Κω
Ιπποκράτης της Κω 02/06 - 06:20
Στην υγειά μας
Φυσικά θα βραβεύσετε τους γιατρούς που αντί να προσφέρουν στο νοσοκομείο και στην υγεία στο νησί μας το άφησαν για την Αθήνα την πρωτεύουσα. Όσο για το νοσοκομείο μας νοσεί από γιατρούς και προσωπικό. Όμως Υπάρχουν γιατροί παλιοί που έμειναν στο νησί υπηρετώντας το.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 19:00
Γιάννης κερνάει ((Καλέργης)
Ντροπη πια. Νισαφι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 16:08
Το 2028 δεν απέχει από την πραγματικότητα
Τα σωματεία ξεχασμένα στο έλεος του θεού. Πάντως να είναι καλά οι άνθρωποι που βραβεύονται , είναι και η μόνοι που ο Δήμος μπορεί δίπλα τους να σταθεί.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ