Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εξαιρετικά θετικά μηνύματα για τα νησιά μας από την έκθεση για τον θαλάσσιο τουρισμό BOOT 2024

25/01/2024
45 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα για τα νησιά της Δωδεκανήσου τα οποία εκπροσωπούνται από το Επιμελητήριο στην μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τον θαλάσσιο τουρισμό και αθλητισμό, που διεξάγεται στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Γεωργίου Πάππου και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΤΑΠ κ. Χρήστος Μιχαλάκης,  στο πλαίσιο της έκθεσης BOOT 2024 έχουν σειρά επαφών με παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού και αθλητισμού από όλο τον κόσμο για την προβολή και προώθηση των νησιών και των επιχειρήσεων μελών του φορέα.

Από τα αξιοσημείωτα της έκθεσης είναι η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου που και φέτος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μαρίνες του νομού μας οι οποίες αποτελούν σημεία αναφοράς για την ανάπτυξη του κλάδου και προσέλκυση ακόμα περισσότερων σκαφών αναψυχής, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων στα οποία έχει επενδύσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αλλά και η προβολή του προορισμού και των επιχειρήσεων του κλάδου μέσα από το νέο σύγχρονο portal του Επιμελητηρίου www.visit12islands.gr, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των νησιών και περισσότερες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους ενισχύοντας την εικόνα μας στο τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινό του θαλάσσιου τουρισμού.

Η έκθεση-βαρόμετρο για τον θαλάσσιο τουρισμό θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου να έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες στο Stage του Destination Seaside, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικούς εγχώριους αλλά και διεθνείς εκπροσώπους φορέων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ