Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εξαιρετική η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Κω, με τίτλο «Σαν παλιό Σινεμά» (βίντεο-φωτο)

16/06/2022
867 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του ΕΕΕΕΚ ΚΩ στο Πλατάνι η καλοκαιρινή γιορτή  των μαθητών και εκπαιδευτικών με τίτλο «Σαν παλιό Σινεμά». Μία  παράσταση εμπνευσμένη από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο με διαλόγους που άφησαν εποχή και που ακόμη και σήμερα αρκετές δεκαετίες μετά, μας προκαλούν γέλιο.

Δεν έλειψε βεβαίως και το μουσικό μέρος το οποίο αποτελούνταν  από γνωστά τραγούδια που «έντυναν» μελωδικά τις κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του ’60 και ’70. 

Πρωταγωνιστές οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η πρόεδρος του Βακούφ, Ελβάν

Κοτζαογλάν καθώς και φίλοι και γονείς των παιδιών.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε άψογα η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κα. Τσατσακλά Κατερίνα

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων η πρόεδρο κα. Πατανά Άννα εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όσους συμβάλλουν και βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΕΕΕΚ και ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΒΑΚΟΥΦ για την δωρεάν παραχώρηση του οικήματος καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την στήριξη τους. 

Επιπλέον ευελπιστεί κάτι που τόνισε και παρουσία του Δημάρχου, να έχει βρεθεί λύση έως τον Σεπτέμβρη για την στέγαση των νέων μαθητών που θα εγγραφούν  με τον Δήμαρχο να απαντά, πως η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πως μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση.  

Με το πέρας της εκδήλωσης όσοι βρέθηκαν στο ΕΕΕΕΚ απόλαυσαν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές που ετοίμασαν και σέρβιραν οι μαθητές με τους δασκάλους τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη!

Καλλιόπη Δανελλάκη. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ