Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εξαιρετική περιβαλλοντική δράση από το 6ο Νηπιαγωγείο Κω

13/04/2024
528 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Την Παρασκευή 12 Απριλίου οι μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου πόλεως Κω μαζί με τους γονείς τους υλοποίησαν περιβαλλοντική δράση στην παραλία κάτω από τον Άγιο Γεώργιο Πετρουμιανό. Φόρεσαν τα γάντια τους και ξεκίνησαν με πολλή όρεξη να καθαρίσουν την παραλία.

Σε επίσκεψη τους την προηγούμενη βδομάδα στην εν λόγω παραλία, διαπίστωσαν την ύπαρξη πολλών σκουπιδιών και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση!

Σε αυτή τους την προσπάθεια, έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ΣταμάτηςΚαμπουράκηςκαι η Προϊσταμένητης Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κα.Τσιρπανλή Ζέτα.

Μιλώντας στους μικρούς μαθητές υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί το Νηπιαγωγείο, στην προσπάθεια του να ενταχθεί στα οικολογικά σχολεία της χώρας.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση ενημερωτικών  πινακίδων, τις οποίες είχαν κατασκευάσει τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με την βοήθεια των δασκάλων τους.

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Κως
Κως 14/04 - 09:48
Προς γονιό 6 χρόνου !!!!!
Λογικά δεν έχετε καταλάβει ότι το σχολείο θέλει να περάσει ένα μνμ ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να γίνει συνείδηση στα παιδιά από μικρή ηλικία . Και εάν όντως είστε γονιός και γράψατε κάτι τέτοιο ξανα σκεφτείτε το γιατί εμείς δεν είχαμε την Ευκαιρία να μεγαλώσουμε μαθαίνοντας να ανακυκλώνουμε η ακόμη να καθαρίζουμε. Για αυτό και μόνο τον λόγο πρέπει να χαιρόμαστε που κάποιοι μπήκαν σε αυτή την λογική. Επίσης πάρτε το παιδί σας όπως είπατε ότι έχετε, και πάρτε ένα ζευγαράκι γάντια και πηγαίντε μαζί του σήμερα να μαζέψετε ένα σκουπιδάκι γιατί καλή η δεντροφύτευση όπως είπατε αλλά τι να το κάνω εάν δεν μπορώ να κάτσω κατω από την σκιά του δέντρου γιατί είναι τόσο βρώμικα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/04 - 00:23
K
Εσύ δεν έχεις καμια ελπιδα.
Γονιός 6 χρόνων παιδιού
Γονιός 6 χρόνων παιδιού 13/04 - 16:25
Ντροπή
Ντροπή και αίσχος σαν γονιός που το παιδί μου πάει στο νηπιαγωγείο..χωρίς γάντια χωρίς καμία προστασία παίζουμε το θέατρο του παραλόγου. Τι δουλειά έχουν τα παιδάκια να μαζεύουν τα σκουπίδια από την παραλία..τα χαρτιά με τα σκ... πάνω....έλεος...Να μιλήσουμε στα παιδιά μας να μάθουν...Ντροπή σε όσους το σκέφτηκαν. Κάντε μια δεντροφύτευση

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ