Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

EΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ

28/07/2022
899 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αισθάνομαι την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις ιέρειες του Ασκληπιού, που εργάζονται στο νοσοκομείο της Κω. Πριν δύο μήνες περίπου, είχα ένα σοβαρό ατύχημα. Προκατειλημμένη με όσα αρνητικά ακούγονταν για το νοσοκομείο μας, είχα πολλούς ενδοιασμούς να νοσηλευτώ. Τελικώς, με την παρότρυνση του ιατρού κ. Τρίγκα (τον οποίο ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας), αποφάσισα να τολμήσω, αίροντας τις όποιες επιφυλάξεις μου.

Εκεί με παρέλαβε ο κύριος Ιωάννης Παπαβασιλείου, ο οποίος τάχιστα προέβη στις απαιτούμενες εξετάσεις και την επομένη, έγινε η εισαγωγή μου στο χειρουργείο. Οι ιατροί κ. Παπαβασιλείου και Νικόλαος Πέτης, με την αναισθησιολόγο κ. Καρανίκα, μου έδωσαν την απαραίτητη ψυχική ενδυνάμωση να τους εμπιστευτώ. Δεν ξεχνώ το ζεστό περιβάλλον, την σιγουριά και υπευθυνότητα τους, στο να νιώσω ασφάλεια στα επιδέξια χέρια τους.

Τι να πω για τις κοπέλες νοσοκόμες, τις αφανείς ηρωίδες που τιμούν τι λειτούργημά τους.

Για μία ακόμη φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ιατρό κ. Παπαβασιλείου, τον κ. Πέτη, την κ. Καρανίκα, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη μου, δεν απεικονίζεται με λόγια.


Γκλαβά Μαρία

Κως - Αμπάβρης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ